одма бе султанчеСултану а ке ми дадеш ли на мене еден коктел Јак како тебе а сладок како мене![]()

Само немој да ми кажеш дека сум се преценил кога ќе отидеш под шанк

одма бе султанчеСултану а ке ми дадеш ли на мене еден коктел Јак како тебе а сладок како мене![]()
Многу ти благодарам за коктелот...А ова другово...Многуу збориш султануу...Не е на арно волку отворена устаодма бе султанче
![]()
Само немој да ми кажеш дека сум се преценил кога ќе отидеш под шанк![]()
Волку волку! зошто ми е устата отворена толкуМногу ти благодарам за коктелот...А ова другово...Многуу збориш султануу...Не е на арно волку отворена уста![]()
ја сам крив ахаха маме му га спопандрцам овија турци опасни са, ама па да не ти смета тебе да имаш по дваес жене:rolleyesкој га измисли име харем ? : ) одвај се отарасиле наши пра бабе и дедофци од турци, ск па ни се закачисфа преко јебани СЕРИје,
ск па изиграамо турци као демек иамо по дваес жене, дувамо цигаре како турци а пиемо како нас хх (никој не пие поише од нас)
овој гонзо е криф а ? њега га викаф султан, он е газда на харем а ? : ) иначе убаф амбиент унутра, сфиѓаф ми се људи, модератори се оптегнале у вип сепариња, к*р ги боли њима за нас обични смртници : )
За сите има убави сепариња неплачиикој га измисли име харем ? : ) одвај се отарасиле наши пра бабе и дедофци од турци, ск па ни се закачисфа преко јебани СЕРИје,
ск па изиграамо турци као демек иамо по дваес жене, дувамо цигаре како турци а пиемо како нас хх (никој не пие поише од нас)
овој гонзо е криф а ? њега га викаф султан, он е газда на харем а ? : ) иначе убаф амбиент унутра, сфиѓаф ми се људи, модератори се оптегнале у вип сепариња, к*р ги боли њима за нас обични смртници : )
Па нека седат, ние ќе пиеме на шанкот и ќе играме на подиум.кој га измисли име харем ? : ) одвај се отарасиле наши пра бабе и дедофци од турци, ск па ни се закачисфа преко јебани СЕРИје,