Квалификации за ЛОИ (ракомет)

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Водителот на македонско радио вика "Сите голови ги примаме кога имаме играч помалце,да ги замолиме судиите од Шпанија да не ги исклучуваат унгарските репрезентативци":D

Отров коментатор сеа вика "Да го викневме требаше Пепи Манасков да му парира на Перез(алудирајќи на неговите 41 година):D

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Ауу. Не.
И нашиве беа тапа искрено. Борко душа немаше бре да брани. Жими Манасков. Другиве - каша, попара.
Ама Шпанскана педерана да помогна многу на Унгарцине, помогна. Него ќе го гребнат - оп, фаул. Нашиве ќе ги скршат - наводно пробивање и топка за Унгарија.
Абе ај...

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe and Bum-Bum

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Си загубивме златна шанса, ама ако ни е. ;) Кире промаши 10 гола и тоа во клучни моменти на израмнување, Борко на голот како дрво, да не грешеа толку Унгарците ќе не победеа со повеќе од 10 голови :banghead

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Во еден момент коа водевме три разлика (можда и единствен беше) и јас скокам од радост и мајка ми вика "Не се радувај,има време уште,нашине секад на крај губат":frown

• Ми се допаѓа

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Имаме вонсериски играчи. Голема штета што имаме еден на клупа што не знае кога е време за тајм аут. Исто така тактиката за фластери, контра напади, катастрофална.
Респект и пофалби за Чире, Мојсо, Столе, Димов , Алуш, Миркуловски, Манасков, Борко. Останете awesome уште многу години.:frantic:):igra
Многу жалам што ќе се уништи оваа брилијантна генерација од причина што немаме добар селектор.:place:place:place

• Ми се допаѓа