нема гајле инаку ке се осеќаш ко пред 100 години шо праеле свадби ... епте нјак ое чувството да се возиш ...Хахахахах....Вака стварно не изгледа лошо
Ама ако ме ритне коњот со опашката![]()
нема гајле инаку ке се осеќаш ко пред 100 години шо праеле свадби ... епте нјак ое чувството да се возиш ...Хахахахах....Вака стварно не изгледа лошо
Ама ако ме ритне коњот со опашката![]()
Ooooппп....Внатре сум....Вози и не се враќај назад кумо хахахахахахколата за невестата е спремна...скокај...
![]()
Таман бе....Ке ни бидете кумови па после тоа вас ке ве жениме...ЕЕе ама убави имиња за децата да ни измислитеУффф па како што ја гледам на аватарот , ќе излажам дека не ми се прави кеф.![]()
пример имиња за деца, свемирко , лапникандило , тале тркачо , туше тинкачо ....Ooooппп....Внатре сум....Вози и не се враќај назад кумо хахахахахах
Таман бе....Ке ни бидете кумови па после тоа вас ке ве жениме...ЕЕе ама убави имиња за децата да ни измислите![]()
HAHAHAHAHAAHAHAHAH....Со секој нареден твој пост се повеќе и повеќе ме потресувашпример имиња за деца, свемирко , лапникандило , тале тркачо , туше тинкачо ....
да бе на коњо опашката ке му замрзни па неам да пали .. кумо ти да не имаш нешто пиено ?ај вие спремајте....
ако не пали којно.....имате кола за сваки случај...
утре ќе продолжиме со подготовките...
јас само да видам тортата до кај е...![]()
еми ај па да немам....да бе на коњо опашката ке му замрзни па неам да пали .. кумо ти да не имаш нешто пиено ?
да не те фате сас шваљер....одма ово оно :redcarded