Ајде чест ќе ми биде. Само јас сакам добра организација треба транспорт да се организира како за старт. Да се инвестира во свадбата. КликЁХахахахаха....А да ни бидеш ти кум?![]()
Ајде чест ќе ми биде. Само јас сакам добра организација треба транспорт да се организира како за старт. Да се инвестира во свадбата. КликЁХахахахаха....А да ни бидеш ти кум?![]()
За инвестирање другар ти...Ајде чест ќе ми биде. Само јас сакам добра организација треба транспорт да се организира како за старт. Да се инвестира во свадбата. Клик
некој кандидат да го оженам?( ама да се разбереме само на форумов)
![]()
Ама прежакажете ја свадбата за друг ден,се измориа ороводцитенекој кандидат да го оженам?( ама да се разбереме само на форумов)
![]()
Чеза имама јас .. уба дотераан, спремна за свадба бе ... украсена.. чекај да побарам некоај слика да видите шуба е ...Ајде чест ќе ми биде. Само јас сакам добра организација треба транспорт да се организира како за старт. Да се инвестира во свадбата. Клик
јас не ја давам за овојОтвори ја прикачената датотека 2665
Цена: -Локација: Прилеп, ПрилепSloboden decko 23 god. hitno bara slobodna i seriozna devojka za brak do 30 god. baram da odam domazet da ziveam kaj neze informacii barajteme na facebook valentin petanceski prilep.
Извор Ова е и за реалност.
транспортот е обезбеден....Ајде чест ќе ми биде. Само јас сакам добра организација треба транспорт да се организира како за старт. Да се инвестира во свадбата. Клик
Благодаримее кумо...А кумо...Да те мажиме ли тебе за кумов наш?од кумата до младитее...