Ќе ни пее групата youtube...Нема песна што не ја знаат...А пошто видов оти маж ми е добар танчер свадбата ке ни почне соа музиката...кој ќе се погрижи за неа...![]()
Ќе ни пее групата youtube...Нема песна што не ја знаат...А пошто видов оти маж ми е добар танчер свадбата ке ни почне соа музиката...кој ќе се погрижи за неа...![]()
Ке ти најдеме ...Тоа ли е проблем ц цнеам кум![]()
распишувај дури е посовреме...Ке ти најдеме ...Тоа ли е проблем ц ц
Одма распишуваме оглас![]()
ке го научам жими се и на првата форумска средба ке те изненадама ...Ќе ни пее групата youtube...Нема песна што не ја знаат...А пошто видов оти маж ми е добар танчер свадбата ке ни почне со
Па може од форумов повеќе да се собериме. Еве како би изгледало.Што се карате...може и двајцата у ДуеТ да ми изгиграте еден врел плес околу шипка....Не би ми сметало хахахахаха
Ќе ни пее групата youtube...Нема песна што не ја знаат...А пошто видов оти маж ми е добар танчер свадбата ке ни почне со
Ова би било превише...Од инфаркт ке умрам на млади годиниПа може од форумов повеќе да се собериме. Еве како би изгледало.
Бре бре...Има сите да ни аплаудираат...ма најдобри ке смевака ко ке се разиграме .... милина ....
ЁХахахахаха....А да ни бидеш ти кум?Ете ме и мене во најжустрото.