Пробуеш да ме уплашиш, или нешто?Кумановац - кој со Охриѓани тикви сади, џаоло ги вади....
Абе не ни ги плаши потенцијалниве туристи за летовоКумановац - кој со Охриѓани тикви сади, џаоло ги вади....
Можеееее Не наплаќамееее..не наплаќајте на никога! : ) дај бе сфи без паре ке си се прскамо и бањкамо заедно како хипици некада....
што к*р : )
Донт вори, имам ја скључено пакт сс ѓаволаАбе не ни ги плаши потенцијалниве туристи за летово![]()
![]()
Не свакај се сериозно.... И јас се шалев...Пробуеш да ме уплашиш, или нешто?Овј муабет беше сеир, и нека остане такој.
Ак не ви чинит не идајте![]()
Ете ти што значи охриѓани. Ќе се спомне нешто лошо за Охрид па макар и априлска шега било, одма се приклучуваат во одбрана.
Мислам дека доминираат на форумов.![]()
Многу е лесно да гледаш од страна и да коментираш. Градоначалникот во Охрид и околните села донесе вода(се дешаваше на лето некој од селата да немет вода), улично осветлување во селата, канализација(некој села уште беа со јами), улиците во Охрид се метет секој ден од сабајле, ѓубре се собират секој втор ден, центарот на градот е уреден и чист(се садат нови цвеќиња се одржуват тревата) итн.градоначалникот е гревота ... уште погревота се тие што го подржуваат ! -најверојатно имаат памет на колибри-