Секс приказна

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Mене ме клецале во лифт.
На, да пукнете сега од љубомора.
Башка една баба пробуваше да го одглави лифтот.....

Јас на кров на втор спрат од куќата, а во Америка е тоа забрането нАли, само што завршивме туп цајкани ни светат од доле од улица хахахахаха бај д веј приказнава продолжи со лични искуства ако не заприметивте :pusi

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and TheKitten

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
пааак ли у када бе....

И после такак мокри станаа и се бришеа. Додека се бришеа на вратата тропна некој. Заборавија на голотијата и истрчаа и двајцата да видат кој е. Неговиот најдобар другар беше изненаден од тоа што го гледаше. Ама тие се погледнаа меѓу себе, а потоа го погледнаа и него. Другарот сфати што е работата, но не сакаше да го прави тоа и замина со глупав изговор. Додека одеше по патот си размислуваше дека можеби и требаше да остане. Сепак имаше некоја желба да ја слуша женската на другар му како слатко воздивнува додека двајцата и` пенетрираа. По пет минути беше повторно во нивниот стан додека тие беа во креветот.

TheKitten

Истакнат Член
3 март 2012
528
614
93
Јас на кров на втор спрат од куќата, а во Америка е тоа забрането нАли, само што завршивме туп цајкани ни светат од доле од улица хахахахаха бај д веј приказнава продолжи со лични искуства ако не заприметивте :pusi

Нема везе. Ако, још боље.
Заебано беше што бабата несакајќи... стана воаер.

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

TheKitten

Истакнат Член
3 март 2012
528
614
93
пааак ли у када бе....

И после такак мокри станаа и се бришеа. Додека се бришеа на вратата тропна некој. Заборавија на голотијата и истрчаа и двајцата да видат кој е. Неговиот најдобар другар беше изненаден од тоа што го гледаше. Ама тие се погледнаа меѓу себе, а потоа го погледнаа и него. Другарот сфати што е работата, но не сакаше да го прави тоа и замина со глупав изговор. Додека одеше по патот си размислуваше дека можеби и требаше да остане. Сепак имаше некоја желба да ја слуша женската на другар му како слатко воздивнува додека двајцата и` пенетрираа. По пет минути беше повторно во нивниот стан додека тие беа во креветот.

Нејќам када.
Дајте бре кревет веќе аман. Ем широк ем највише можности!!!!
На пример.... it's time for 69!!! :)

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Го испушија цел џоинт, малку одморија, но таа беше нестрплива па почна да го гали по неговите тестиси со левата рака... Тој кога беше напушен беше слоу моушн додека таа хиперактивна, така што тој и дозволи да прави што сака со неговото тело додека беа таму во кадата, не го обожаваше сексот во када, тесно му беше, освен доги друго не признаваше... Таа беше злобна, си поигруваше со него и неговото тело на секој можен начин, почнувајќи допири, со прстите по врвот на неговиот пенис, потоа се спушташе се подолу и подолу, го допираше нековиот пенис со градите, го стави измеѓу гради, нечно го потиснуваше, со градите и со врвот на јазикот истовремено....

• Ми се допаѓа
Реакции: TheKitten

TheKitten

Истакнат Член
3 март 2012
528
614
93
Ај јас со едно мое еротско авторско дело.... имено, добар секс падна пред песничкава :)

Покриј ме со благост темна.
Да не мислам на утре, денес и вчера.
Да уживам во сласта земна.
Без име, без каење, без брзање, без мера.

Покриј ме со блуднички грев.
Да полудам од екстазата на твоето тело.
И погледни - на усниве го нема повеќе детскиот смев.
Ниту белото - остана бело.

Покриј ме со валканата престилка на светот.
Додека опиен со врисок свршуваш во мене.
Дај остави ме да уживам во перверзноста на мигов.
А потоа дозволи ми да спијам... и оди си од мене!

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Ај јас со едно мое еротско авторско дело.... имено, добар секс падна пред песничкава :)

Покриј ме со благост темна.
Да не мислам на утре, денес и вчера.
Да уживам во сласта земна.
Без име, без каење, без брзање, без мера.

Покриј ме со блуднички грев.
Да полудам од екстазата на твоето тело.
И погледни - на усниве го нема повеќе детскиот смев.
Ниту белото - остана бело.

Покриј ме со валканата престилка на светот.
Додека опиен со врисок свршуваш во мене.
Дај остави ме да уживам во перверзноста на мигов.
А потоа дозволи ми да спијам... и оди си од мене!
Прочитај ја мојата во проза и поезија во темата страст ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: TheKitten