да па затоа и кога ќе ви дојде моментот да го изгубите „другарството“ ви е тешко до солзимашките од прва си признаваат, а ние женските си знаеме ама си кутиме оти ни е арно
да па затоа и кога ќе ви дојде моментот да го изгубите „другарството“ ви е тешко до солзимашките од прва си признаваат, а ние женските си знаеме ама си кутиме оти ни е арно
не сум до толку аманда па затоа и кога ќе ви дојде моментот да го изгубите „другарството“ ви е тешко до солзи
Освен ако не се грди до коска.Не,секогаш има искра кај едниот
Тебе да, но тој радо би те плеснал во даден момент без око да му трепне.мене ми се гади од помислата на секс со некој што го гледам како другар!!!
Во тој случај дечкото или девојката ќе си најде попривлечен другарОсвен ако не се грди до коска.
Не би го направил тоа 100% !!! но можеш да кажуваш кога ни двата не не познавашТебе да, но тој радо би те плеснал во даден момент без око да му трепне.
Мое мислење ...маж и жена не можат да бидат пријатели ако меѓу нив постои барем мала физичка привлечност.
Него го познавам; од мојот пол е, поседува плодило, и кога ќе го пукне тестостеронот во глава би ја расплодил секоја женка Хомо Сапиенс од трето колено нагоре. Па уште и ако си така посимпатична, не би се мислел двапати ... trust me ...Не би го направил тоа 100% !!! но можеш да кажуваш кога ни двата не не познаваш