Машки навики што го нервираат женското

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
Па да не сме „покусо“ и ние.
Ајде жен(ск)и кажете си јасно и гласно што е она што најмногу ве нервира кај спротивниот (го викаат посилниот, не знам зошто :D ) пол.
Би требало да почнам јас, ама не можам во моментов да се сетам на нешто конкретно (изгледа сум отрпнала скроз, или па ме нервира сѐ во комплет :D ).

mAcIkA

Истакнат Член
14 февруари 2012
382
516
393
и мене дечко ми ми вика дека сум поубава кога се нервирам....е тоа ме нервира:bangheadме нервира кога не ја спушта даската на вц шољата,кога ми го зема кебето кога спиеме..кога се расправаме за нешто и тој само ДА ДА ДА..ТАКА Е..алоо дај малце контра:)...кога зборуваме по телефон и јас зборувам зборувам ..и после 1 минута а што рече...Ако ми текне нешто друго ке го пишам...:D

• Ми се допаѓа
Реакции: Loner, JaMi and Black Mamba

ema09

Истакнат Член
18 февруари 2012
226
411
63
Ме нервира ко ке се инаети за нешто за кое шо не е во правоо !!!:banghead Тврдоглави суштества !!!! и ме нервира штипењееето ... ааааааааа !

• Ми се допаѓа
Реакции: Silversun and Loner

Black Mamba

Активен Член
6 март 2012
121
125
43
Ме нервира кога ме заебава дека многу зборам и кога одбива да ја заврши караницата што сме ја почнале :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Loner

LadyInPink

Истакнат Член
14 февруари 2012
1,236
1,749
113
Малку таму, малку овде...
Ах, долга е таа листа...:)
На пример, ме нервира што може да се спреми за една минута. И ситуацијата „готова си?„ „не сум, ама не си и ти“ По две три минути „готов сум, а ти?“:rolleyes
Контрира за инает и да не е во право. А јас ептен се нервирам кога некој ми оди контра и нормално, ова е намерно...
Кога се гледа нешто на ТВ не смее мува да прелета... Ова дава дека јас морам да молчам. А не можам.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
А еве рецимо. преголемо замарање дали ве нервира? Не у стилу да ве замара со тоа што премногу збори за себе туку прашања, подпрашања, внимание?

Black Mamba

Активен Член
6 март 2012
121
125
43
А еве рецимо. преголемо замарање дали ве нервира? Не у стилу да ве замара со тоа што премногу збори за себе туку прашања, подпрашања, внимание?

Па ако е премногу - да, нервира. Дури може да се сфати и како гушење

Natenceto

Староседелец
6 март 2012
1,031
1,194
1,123
Скопје
и мене дечко ми ми вика дека сум поубава кога се нервирам....е тоа ме нервира:bangheadме нервира кога не ја спушта даската на вц шољата,кога ми го зема кебето кога спиеме..кога се расправаме за нешто и тој само ДА ДА ДА..ТАКА Е..алоо дај малце контра:)...кога зборуваме по телефон и јас зборувам зборувам ..и после 1 минута а што рече...Ако ми текне нешто друго ке го пишам...:D

Хахаха се пронајдов, ме нервира тоа што кога спиеме он за инат ме бутка и секогаш ја сум таа што ќе падне, еднаш и ме бутна :mad и 20 минути ми беа потребни да го натерам да ми направи место.

• Ми се допаѓа
Реакции: Loner and mAcIkA

mAcIkA

Истакнат Член
14 февруари 2012
382
516
393
Хахаха се пронајдов, ме нервира тоа што кога спиеме он за инат ме бутка и секогаш ја сум таа што ќе падне, еднаш и ме бутна :mad: и 20 минути ми беа потребни да го натерам да ми направи место.
хахах си имам јас развиено одбранбен механизам...:D ама кога не оди не оди...морам некогаш да попуштам(happy)

• Ми се допаѓа
Реакции: Loner and Natenceto