Дали пушите цигари или сте против пушењето?

Дали пушите цигари ?

• Вкупно гласале
    205

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
како се откажа кога си бил бајаги зависен од нив?
Секој може да се откаже. Тоа е се до психата. Јас пример знам дека дома не можам да пушам можам само ко ќе сум излезена и не пушам. Не ме влече пр да се кријам на улица или шо знам. И да не пушам не ќе пушам. А ко ќе смр излезени ко да знам слободна сум и пушам. 5 години пушам и пак можам да ги остам ама не сакам
: )

• Ми се допаѓа
Реакции: escape

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
како се откажа кога си бил бајаги зависен од нив?
Така што реков дека нема да пушам веќе. Најпрво беше тешко и не успевав, ама конечно после некоја недела веќе заборавив и дека сум пушел. Никакви мастики, електрични цигари, фластери и слични глупости не сум користел, тоа се лаги на кои веруваат очајните пушачи кои си мислат дека тоа е решението, уствари решението е во нивната глава.

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable° and escape

WolfGirl

Староседелец
21 јуни 2016
214
136
1,053
Пушам од 16 години активно со едно прекинување . Некако кафето не ми пропаѓа без цигаре . Можам да ги откажам ама несакам . Инаку , не сум против . Кој како сака нека си го живее животот .

Ballet is my life

Истакнат Член
9 јуни 2018
298
105
353
Пред некој ден дечкото ми даде д жа пробам, тој пуши. Грозно. Ќе се угушев. Не сум против, ама ми смета димот

• Ми се допаѓа
Реакции: 123456789deset

123456789deset

Истакнат Член
18 јули 2018
96
36
128
42
Пред некој ден дечкото ми даде д жа пробам, тој пуши. Грозно. Ќе се угушев. Не сум против, ама ми смета димот

иииииии татооооо
магични зборови за да вовлечеш и издуваш без закашлување хехехе
искрено те жалам зашо сигурно ти корне на цигари
најдобра донесена животна одлука ми е оставањето ма цигарите по 15години
епа [emoji122][emoji122][emoji122] за мене

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Ми се допаѓа
Реакции: pozdrav eden topol

pozdrav eden topol

Истакнат Член
10 ноември 2017
606
347
63
Страм да му е на дечкото твој што ти дал да пробаш цигара да пушиш...треба он да го откаже пушењето поради тебе...како ли го бацуваш, сигурно устата му мириса како на пепељара???

Ballet is my life

Истакнат Член
9 јуни 2018
298
105
353
Кога е со мене не пуши, знае дека ќотек ќе јаде. Му викам да ги остави, ама тој тврдоглав, магаре. Се лаже дека ако намалува постепено ќе ги откаже. Треба од еднаш, ама оди објасниму.
Е како го бацувам? Така. Напепеж пепељара дека му мириса устата, му мириса. Ама од љубов човек се че трпи. Ама доста трпам, ќотекот од сега. Сака девојка или цигари. Нека бира. Хахахахахах

• Ми се допаѓа
Реакции: pozdrav eden topol

Ballet is my life

Истакнат Член
9 јуни 2018
298
105
353
иииииии татооооо
магични зборови за да вовлечеш и издуваш без закашлување хехехе
искрено те жалам зашо сигурно ти корне на цигари
најдобра донесена животна одлука ми е оставањето ма цигарите по 15години
епа [emoji122][emoji122][emoji122] за мене

Sent from my iPhone using Tapatalk
Хахаха. Кај мене не корне, не смее да пипне, а кај него му наредив на тераса само. Е стварно ти е добра одлуката, браво

• Ми се допаѓа
Реакции: 123456789deset

pozdrav eden topol

Истакнат Член
10 ноември 2017
606
347
63
Кога е со мене не пуши, знае дека ќотек ќе јаде. Му викам да ги остави, ама тој тврдоглав, магаре. Се лаже дека ако намалува постепено ќе ги откаже. Треба од еднаш, ама оди објасниму.
Е како го бацувам? Така. Напепеж пепељара дека му мириса устата, му мириса. Ама од љубов човек се че трпи. Ама доста трпам, ќотекот од сега. Сака девојка или цигари. Нека бира. Хахахахахах
Така треба, само цврсто(y)

• Ми се допаѓа
Реакции: Ballet is my life