Јас долго време имам проблеми со исхраната, т.е имам многу слаб апетит. Доколку знаете некој начин за брзо покачување килограми ве молам пишете што и колку пати дневно треба да јадам. Навистина ме загрижува. Благодарам.
Најпрво треба да се прегледаш комплетно, да не случајно твоето немање на апетит е поради некое здравствено оболување.Јас долго време имам проблеми со исхраната, т.е имам многу слаб апетит. Доколку знаете некој начин за брзо покачување килограми ве молам пишете што и колку пати дневно треба да јадам. Навистина ме загрижува. Благодарам.
Мислам дека е поради стрес, но сепак ќе се трудам како што кажа Untouchable .Најпрво треба да се прегледаш комплетно, да не случајно твоето немање на апетит е поради некое здравствено оболување.
како радо би се сменила со тебе, јас имам 24 часа апетит
А мене па апетитот ми е на нервна база..колку повеќе се нервирам, толку повеќе јадам.Мислам дека е поради стрес, но сепак ќе се трудам како што кажа Untouchable .
Ќе мора да се натерам да спортувам.А мене па апетитот ми е на нервна база..колку повеќе се нервирам, толку повеќе јадам.
Зголеми физичка активност, така и апетитот ќе ти се зголеми.
Прво разреши си сам да не ти е на психичка база. Подепресивните или анксиозните луѓе или имаат слаб апетит или премногу јадат.Јас долго време имам проблеми со исхраната, т.е имам многу слаб апетит. Доколку знаете некој начин за брзо покачување килограми ве молам пишете што и колку пати дневно треба да јадам. Навистина ме загрижува. Благодарам.
Хм, можно е да е тоаПрво разреши си сам да не ти е на психичка база. Подепресивните или анксиозните луѓе или имаат слаб апетит или премногу јадат.
Иди кај матичен направи и крвна слика кажи и сигурно ќе ти дадат совет.
Хм, можно е да е тоа
Ама се трудам со сила јадам, се надевам така ќе се навикнам да јадам повеќе.