Имаш, немам, имаш...ај сега игри ќе си играме...и ти како Мики1 од кајгана, додека ти одговори така ќе те врти, што ќе заборавиш што си прашал.Имам. Ти имаш ли?
Ни господ Бог нема пемпеле за да докаже за креаторството негово а не па ти...
Имаш, немам, имаш...ај сега игри ќе си играме...и ти како Мики1 од кајгана, додека ти одговори така ќе те врти, што ќе заборавиш што си прашал.Имам. Ти имаш ли?
Кој е тој господ бог? Јас сум бог за него.Имаш, немам, имаш...ај сега игри ќе си играме...и ти како Мики1 од кајгана, додека ти одговори така ќе те врти, што ќе заборавиш што си прашал.
Ни господ Бог нема пемпеле за да докаже за креаторството негово а не па ти...
Ти имаш ли доказ дека розов летечки еднорог не постои?
Јас велам дека постои. Ела нека се најде маж што ќе докаже дека не постои.Siguren si deka ne postoi?
Prvo dokazi go negovoto postoenje za da se najde MAZ koj ke ti go dokaze sprotivnoto.Јас велам дека постои. Ела нека се најде маж што ќе докаже дека не постои.
Стварно???? Ако за нешто има доказ нема потреба да се докажува спротивно.Prvo dokazi go negovoto postoenje za da se najde MAZ koj ke ti go dokaze sprotivnoto.
Idiot si ja zgresil temata,ovde se pisuva Koj kogo sozdal,a ne dali pstoi Bog.Tvoite nedoumici ostavi gi na strana ili vo nekoja druga tema.Tuku da te prasam Veruvas li vo chuda?Стварно???? Ако за нешто има доказ нема потреба да се докажува спротивно.
А ако некое правило важи важи за се. Тогаш не барајте некој да ви докажува дека НЕ ПОСТОИ бог. Тие што тврдат дека постои нека докажат прво. Ама тоа е проблем, немаат ама баш никаков доказ за постоење на бог.
Немам јас никакви недоумици. И баш сум на темата. Кој кого создаде. Доколку нема, а нема доказ, тогаш е јасно кој кого создал. За чуда отвори си тема. Не верувам јас во ништо, верување е за наивни.Idiot si ja zgresil temata,ovde se pisuva Koj kogo sozdal,a ne dali pstoi Bog.Tvoite nedoumici ostavi gi na strana ili vo nekoja druga tema.Tuku da te prasam Veruvas li vo chuda?
Kazi mi koj kogo sozdal ako tebe ti e jasno? Ne veruvas deka utre ke se razbudis?Немам јас никакви недоумици. И баш сум на темата. Кој кого создаде. Доколку нема, а нема доказ, тогаш е јасно кој кого создал. За чуда отвори си тема. Не верувам јас во ништо, верување е за наивни.
Се глупираш или што?I chovekot go nema? Ne veruvas deka utre ke se razbudis?