Brz si bil ima izmena i od kade znaes?Се глупираш или што?
Не си видел човек до сега? Интересно......
Не, не верувам дека ќе се разбудам, знам.
Последна промена:
Brz si bil ima izmena i od kade znaes?Се глупираш или што?
Не си видел човек до сега? Интересно......
Не, не верувам дека ќе се разбудам, знам.
Не си терај мајтап, да не се увериш наскоро па да се вратиш да потврдиш кој е Тој!Кој е тој господ бог? Јас сум бог за него.
Нема тука никаков мајтап. Во прикаски за возрасни само наивните веруваат.Не си терај мајтап, да не се увериш наскоро па да се вратиш да потврдиш кој е Тој!
Мислев на форум да се вратиш. Прпа а?Нема тука никаков мајтап. Во прикаски за возрасни само наивните веруваат.
Демек ти вчера се врати од таму (каде год и да било тоа) па потврди. Нели? Или можеби познаваш некој што се вратил? Yeah right!
Следниот пат кога некого некаде ќе праќаш да си го пратиш прво најмилото што го имаш.
Ти не прпаш од умирање? Кого тоа лажеш. А клетвата е на тебе ти колнеш, што и не е чудно од верници. Затоа и нема да ве биде. А вера (во богови) ми е потребна колку и ланскиот снег. Тебе ако ти треба чувај си ја за тебе.Мислев на форум да се вратиш. Прпа а?
Нормално прпа, кога си без вера.
А ова клетви, страшна работа. Кажуваат многу за тебе како и корисничкото име.
Сериозно за умирање помисли?Ти не прпаш од умирање? Кого тоа лажеш. А клетвата е на тебе ти колнеш, што и не е чудно од верници. Затоа и нема да ве биде. А вера (во богови) ми е потребна колку и ланскиот снег. Тебе ако ти треба чувај си ја за тебе.
BTW а што кажува твојот ник? Дека си женска бубачка? Така и личиш по понашањево.
Ха ха ти поверував.Сериозно за умирање помисли?
Преку други работи се уверува човек.
Имаше атеисти околу мене, сега се едни од најголемите верници.
Олади малце, што скокаш одма и гледаш на се црно. Не помислив на умирачка сигурно. Не сум идиот. Само мала бубамара.
И не, не се плашам од умирање.
Тврдам.
Не си терај мајтап, да не се увериш наскоро па да се вратиш да потврдиш кој е Тој!
Двосмислено кажано.Ха ха ти поверував.
Идиот не можеш да си пошто е само еден на форумов, јас. Кој те знае што си. А само човек може да биде идиот, бубачка не може.
Знам да читам.
Откога се избербати, џабе менуваш пелените.Двосмислено кажано.
Мислев животот да те натера да поверуваш, па да се вратиш тука да раскажеш. Не ми се верува....
Си вртиш како сакаш.Откога се избербати, џабе менуваш пелените.
Живот да ме натера да поверувам? Верување е за наивни, мрзеливи, слабаци. Верување? Не фала.