Сакам да кажам/Сакам да прашам

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Каде бе педофилија со 3 години разлика. Иако да она е малолетна, сепак и да пријават во полиција нема да го водат како случај на педофилија нема воопшто и внимание да им обрнат.

• Ми се допаѓа
Реакции: Makedonec

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
@Makedonec девојка ми беше 16, јас 19 кога се смотавме. Заедно сме до ден денес, така да нека не изведува брат и многу.

• Ми се допаѓа

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Каде бе педофилија со 3 години разлика. Иако да она е малолетна, сепак и да пријават во полиција нема да го водат како случај на педофилија нема воопшто и внимание да им обрнат.
Како тоа нема? Па полнолетен е дечкото. Шо демек еј абе деца си играат. Дете не дете, полнолетен е, има лична карта, ќе му се суди како на полнолетен.

• Ми се допаѓа

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Како тоа нема? Па полнолетен е дечкото. Шо демек еј абе деца си играат. Дете не дете, полнолетен е, има лична карта, ќе му се суди како на полнолетен.
Судејќи по тоа, не треба ни да се земаат рецимо 18 годишен и 16 - 17 годишна. Знам неколку случаи. Тогаш на сред свадба треба да се појави полиција и да го пријави типот.

• Ми се допаѓа

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Судејќи по тоа, не треба ни да се земаат рецимо 18 годишен и 16 - 17 годишна. Знам неколку случаи. Тогаш на сред свадба треба да се појави полиција и да го пријави типот.
Не треба. Тоа шо некои се земале не значи дека не го кршат законот. Во нивните случаи се било решено и немале никакви проблеми од страна.
На пример во твојот случај, ако девојка ти те пријавела за силување, сега ќе ни пишуваше од Идризово.

• Ми се допаѓа

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
@Makedonec девојка ми беше 16, јас 19 кога се смотавме. Заедно сме до ден денес, така да нека не изведува брат и многу.

Ovoj nekoj picleme e cim vaka se zaknuva namesto da mu udri 5-6 lastici i 10tina kloci na batkava i da ja ottarasi od sestra mu. :D

• Ми се допаѓа

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
Ovoj nekoj picleme e cim vaka se zaknuva namesto da mu udri 5-6 lastici i 10tina kloci na batkava i da ja ottarasi od sestra mu. :D
Не гледам зошто би го пријавил или би му удрил клоци ако они се сакаат. Но тоа е, прекинаа да се гледаат колку што ми кажа.

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Еве ја користам оваа прилика да ги повикамсите тие,а посебно @Neverna Mala i @Selene на наредната собиранка кога би била и ако се толку гласноговорници и се залагаат за нештото да дебатираме очи во очи нели вака некако ми препишувате од книга условно кажано па еве ако имате храброст да седнеме и да се ''тепаме'' очи во очи,а ако сакате можеме и во 3ка (да се дебатира) :cool: ако сте сериозни нормално и реални па еве не ви пишувам во пп вака е нај фер (wasntme) ??

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
абе точно ќе му се суди ако пример еве ја силува ама што решиле да бидат заедно и двајцата, а на брат и тоа не му одговарало попрво полицијава ќе ги испрати на психолог отколку да превземе некоја иницијатива или да поднесува кривични пријави против дечково

• Ми се допаѓа

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
абе точно ќе му се суди ако пример еве ја силува ама што решиле да бидат заедно и двајцата, а на брат и тоа не му одговарало попрво полицијава ќе ги испрати на психолог отколку да превземе некоја иницијатива или да поднесува кривични пријави против дечково
Во право си. :D

• Ми се допаѓа
Реакции: escape