Како тоа нема? Па полнолетен е дечкото. Шо демек еј абе деца си играат. Дете не дете, полнолетен е, има лична карта, ќе му се суди како на полнолетен.Каде бе педофилија со 3 години разлика. Иако да она е малолетна, сепак и да пријават во полиција нема да го водат како случај на педофилија нема воопшто и внимание да им обрнат.
Судејќи по тоа, не треба ни да се земаат рецимо 18 годишен и 16 - 17 годишна. Знам неколку случаи. Тогаш на сред свадба треба да се појави полиција и да го пријави типот.Како тоа нема? Па полнолетен е дечкото. Шо демек еј абе деца си играат. Дете не дете, полнолетен е, има лична карта, ќе му се суди како на полнолетен.
Не треба. Тоа шо некои се земале не значи дека не го кршат законот. Во нивните случаи се било решено и немале никакви проблеми од страна.Судејќи по тоа, не треба ни да се земаат рецимо 18 годишен и 16 - 17 годишна. Знам неколку случаи. Тогаш на сред свадба треба да се појави полиција и да го пријави типот.
@Makedonec девојка ми беше 16, јас 19 кога се смотавме. Заедно сме до ден денес, така да нека не изведува брат и многу.
Не гледам зошто би го пријавил или би му удрил клоци ако они се сакаат. Но тоа е, прекинаа да се гледаат колку што ми кажа.Ovoj nekoj picleme e cim vaka se zaknuva namesto da mu udri 5-6 lastici i 10tina kloci na batkava i da ja ottarasi od sestra mu.
абе точно ќе му се суди ако пример еве ја силува ама што решиле да бидат заедно и двајцата, а на брат и тоа не му одговарало попрво полицијава ќе ги испрати на психолог отколку да превземе некоја иницијатива или да поднесува кривични пријави против дечковоКако тоа нема? Па полнолетен е дечкото. Шо демек еј абе деца си играат. Дете не дете, полнолетен е, има лична карта, ќе му се суди како на полнолетен.
Во право си.абе точно ќе му се суди ако пример еве ја силува ама што решиле да бидат заедно и двајцата, а на брат и тоа не му одговарало попрво полицијава ќе ги испрати на психолог отколку да превземе некоја иницијатива или да поднесува кривични пријави против дечково