Nemam izvestuvanje.Каде ти е избришано мислење? Кога се бришат или преместуваат мислења би требало да стигнуваат известувања.
A fali mislenjeto deka mrazam komarvi i nedolicni komentari.
Nemam izvestuvanje.Каде ти е избришано мислење? Кога се бришат или преместуваат мислења би требало да стигнуваат известувања.
Nemam izvestuvanje.
A fali mislenjeto deka mrazam komarvi i nedolicni komentari.
Mi smeta be dechko mnogu mi smeta. Na vozrasnite se ni smeta osven romantika so snikers. Epa to ti je.
P.S.Samo ke ti se kaze so godinite.
U poverenje mrazam komarci i nedolichni komentari.
Тој е полнолетен, таа малолетна, законот е јасен.Дали за педофилија се смета врска меѓу 16 години и 19 години??
Конкретно прашувам за мој најбољи другар (да за другар, не е за мене) затоа што веќе некои 2 недели се гледа со една 16 години, се сложуваат, убаво им е, она понекад искача со нас, ама брат и има 24 години и дозна и почна да и брани да се гледаат дека овој постар (бар она така кажува) и вика дека ако не раскинеле ќе го пријавел другар ми за педофилија. Го гледам веќе неколку дена се мачи, она му се допаѓа, а не знае што да прави. Реално и ние ко друштво не знаеме како да му помогнеме. Затоа ме интересира дали ако на таа возрасна разлика се заедно, се сакаат и што е најбитно и она прифатила да бидат заедно може да одговара он за педофилија?