Мене кукле од господ ми е страв само ,а од тебе ни најмалку , не гледам причина да би дошол , имаш ти свој став и си го кажала во неколку наврати ,така да се знае што е како е така да не гледам причина за таквото доаѓање ..
Едноставно е
Хахахахахха Господ не постои, а јас со лажго и некој кој менува мислење како тебе не би седела на маса, а не па муабет да правам. Само ме копка многу дали мала неверна ти даде број зошто многу и напнуваше. Едноставно е, ти си лоша личност, а сум ти кажала и кај ти е местото
.
,а таа некоја неверна не ми дала никаков број али дека сакаш да биде така дека ми дала иако не еве ми дала број да , незнам како те копка за некој кој е лоша личност како мене 
, а муабет нема потреба да правиш со мене сепак ти си интелегентна девојка ,јас не сум ти за мубет па камоли за нешто повеќе 

ем да се исповедаш, ем да си поплачеш. Нема што да се постигнува кога си ти во прашање ти кажав веќе. Од тебе човек не бидува. Не реков јас дека нема да ти се обраќам, ова е форум, ако не знаеш да се браниш не пишувај и оди си 

а богами како и пијано ми се однесувате на форумов
(како да нема туѓи очи што ве пратат) нека Ви е среќен и св.Трифун