Пробиштип - Аква паркПредлог за продолжен викенд 19 (Водици) во нашава Македонија освен Охрид и Крушево ??
Пехчево. Таман да го зголемиш туризмот за 100%Предлог за продолжен викенд 19 (Водици) во нашава Македонија освен Охрид и Крушево ??
Стави ме за најпоет, не за друго никој не пишува бе, осамен сум тамуЗошто е затворена темата за мислења и не се дозволи да се заврши изборот за најфорумџија 2016!? Има ли на форумов задолжени лица за да ги довршуваат работите до крај, да сработат што треба а не да остават несредени теми?
Ставен си, готовонајнајмистериозниот поет на фантомскиов форумСтави ме за најпоет, не за друго никој не пишува бе, осамен сум таму
Ооооооооо, здраво Егзи, арно ти текна да се пријавишКои работи, двајца тројца пишаа. Што треба да ја чуваме темата до 2018-та да си терате чет муабети?
Остај го човекот нека си постои, негова работа што ќе работи.Ооооооооо, здраво Егзи, арно ти текна да се пријавиш
Темата си беше убаво отворена и нема везе колку се номинирани..требаше само културно да одберете и да ја затворите..(колку да си најдете работа малку за да не дремете бадијала).