Ти не си арен. Како не те мрзеше?Слобода & демократија.Можам како сакам да пишувам и да се изразувам.Зар е битен форматот?Неколку клика со маус никому не штетат.Инаку не пишувам секогаш вака.Према тоа не комплицирај и не прави проблеми.Chill!
Ти не си арен. Како не те мрзеше?Слобода & демократија.Можам како сакам да пишувам и да се изразувам.Зар е битен форматот?Неколку клика со маус никому не штетат.Инаку не пишувам секогаш вака.Према тоа не комплицирај и не прави проблеми.Chill!
Ти не си арен. Како не те мрзеше?

![Злобна насмевка ]:) ]:)](/images/emoji/evilgrin_animated.png)

Интересно типче
убаво го освежуваш форумов гледам
браво

Орхидејо каде вирееш да знам кај да те видам, помирисам, наберам...Интересно типчеубаво го освежуваш форумов гледам
браво
Гласам за тебе за најинтересно, занимливо и мистериозно фраерче![]()

Орхидејо каде вирееш да знам кај да те видам, помирисам, наберам...
И ти се чиниш интересна и кул типкица... убава миризба даваш на форумов. Продолжи да цветаш.![]()
Незнам што миризба ширам АМА сите се разбегаа
додека се вратат ќе прецветам

Отровна миризба, но пошто сум immortal не ми влијае мене.Незнам што миризба ширам АМА сите се разбегаа
![]()
Ќе ти заврши еден циклус на цветање, ќе почнеш друг.додека се вратат ќе прецветам![]()

Јас мислам заврши. Си помина годината 2016, 2017 сме сега, ајде да преброиме гласови и да видиме кој е најлегенда за 2016. Или евентуално најлуд. Или и двете.Заврши ли изборов или се уште трае? (или го заборавија надлежниве служби)![]()

Баш ме занима кој ќе брои гласови, има ли таков радник на форумовОтровна миризба, но пошто сум immortal не ми влијае мене.
Ќе ти заврши еден циклус на цветање, ќе почнеш друг.
Јас мислам заврши. Си помина годината 2016, 2017 сме сега, ајде да преброиме гласови и да видиме кој е најлегенда за 2016. Или евентуално најлуд. Или и двете.![]()