И јас спаѓам во членовите што фалат!
Поздрав дечки не ве заборавам да си знаете!!!
Поздрав дечки не ве заборавам да си знаете!!!
Фала за ова Капри. Еве јас тебе во која категорија би те ставил.Најкреaтивен: @BadBoy007
Фала за ова Капри. Еве јас тебе во која категорија би те ставил.
Член со најлоша смислa зa хумoр: @CapricornBabyСамата си го имаш ова признаено не се буни. Добар ти е хуморот ама некогаш е нетипичен и човек не знае дали се расправаш или си иронична пошто не може да ти се види изразот на лицето зад мониторот.Ај да не бидам парти брејкер пред Нова година, еве те сместувам официјално во оваа категорија!
Најстабилен со ставови: @CapricornBaby
Така ми се чиниш некако, држиш до ставовите и својата ѕвезда водиља.
За другите членови наредна година откако подобро ќе ве запознаам во 2017. 007 comes in 2017. Expect him.
I'm always on the dark side & on the edge.Come to the dark side, we have cookies .
Ќе видиме. I have a poker face така што...Не можеш и во живо да процениш. Секогаш имам resting bitch face така да ...
Со лудаци мора да си лудАлoo лудaци oпрaјте се срaмoтa е.
Види вакаФала за ова Капри. Еве јас тебе во која категорија би те ставил.
Член со најлоша смислa зa хумoр: @CapricornBabyСамата си го имаш ова признаено не се буни. Добар ти е хуморот ама некогаш е нетипичен и човек не знае дали се расправаш или си иронична пошто не може да ти се види изразот на лицето зад мониторот.Ај да не бидам парти брејкер пред Нова година, еве те сместувам официјално во оваа категорија!
Најстабилен со ставови: @CapricornBaby
Така ми се чиниш некако, држиш до ставовите и својата ѕвезда водиља.
За другите членови наредна година откако подобро ќе ве запознаам во 2017. 007 comes in 2017. Expect him.
Види вака