Ова ме потсети на делот во филмот "A guy thing" коа Paul (Jason Lee) ќе оди во аптека да купува крема за чешитисот доле.Презервативите не се табу тема, но не мора во маркет на каса да ги ставаат па ти со продавачката да разговараш кои да ти ги даде и кои какви се -.-
Е ако де, може ќе налеташ на млада продавачка, па и ќе направите еден тест.Презервативите не се табу тема, но не мора во маркет на каса да ги ставаат па ти со продавачката да разговараш кои да ти ги даде и кои какви се -.-
Сите имаат искуство во кола, во јавно вц, на ливада, јас на каса на онаа лентата што ги влече производите.Е ако де, може ќе налеташ на млада продавачка, па и ќе направите еден тест.
Па што, несекојдневно и ново. Е не на ливада да ти влезе трева во газ.Сите имаат искуство во кола, во јавно вц, на ливада, јас на каса на онаа лентата што ги влече производите.
Со други зборови ти си се што почнува на ,,его''Со нетрпение чекам да дојде Јануари, најубавиот месец во кој славењето и дружењето со најмилите се неизбежни.
Сите на едно место со цел прослава за роденден .
Јас сум непобедлива, инаетчија, незапирлива, авантуристка, родена под среќна ѕвезда.
Божиќ е мој oд секогаш, божиќна ѕвездичка ќе бидам засекогаш
Се најубаво ќе ме прати цел живот.
Нека пукнат душманите