Не сум чоек шо има искуство со спротивниот пол. Досега, сум бил постојано одбиван, а сега некако - чудно, ама некако дојде времето јас да одбивам.. Имам случај каде постојано, преку други ми се пушта една особа шо е постара од мене неколку години, не ми се допаѓа, пуши цигари, прилично живеј не здраво, а истовремено се наоѓаме на исто работно место. Уште полошо, а и посмешно сите колеги работат за неа/ на нејзина страна.. Сум гледал вакви случаи и сум ги разбирал. Полесно е кога нештата им се случуваат на другите, ама кога нештото е со тебе директно поврзано (зборам за претходно напишаното), те стресва. Најверојатно е неискуството?
Па, зато сакам да добијам одговор од некој/а поискусен/а од мене - како да ја направам ситуацијава да биди за мој ќар, а не зијан? Не сакам ништо и нема ни да сакам.
А, и споделете ваши случки, истовремено да не биди вака празно.. И онака то е и форумов.. Празен
Па, зато сакам да добијам одговор од некој/а поискусен/а од мене - како да ја направам ситуацијава да биди за мој ќар, а не зијан? Не сакам ништо и нема ни да сакам.
А, и споделете ваши случки, истовремено да не биди вака празно.. И онака то е и форумов.. Празен