Идеална корпа (идеално одебување)

Prashina

Староседелец
28 јуни 2013
1,328
3,017
1,133
Зашто одебување, грев е, ќе се напиеш неколку пијачки дозирани по потреба, ем нема да одебуваш ем ќе ебуваш ем ќе те памти по добро.
Verojatno 5-6 rakii i 4-5piva se dobar recept.
No ignoriranjeto e sekogas najdobro odebuvanje. Em ne se zamaras ne objasnuvash em toj ili taa sekogash sfaka deka e odebana.
 

İncognito

Староседелец
31 август 2013
2,498
3,774
1,153
Verojatno 5-6 rakii i 4-5piva se dobar recept.
No ignoriranjeto e sekogas najdobro odebuvanje. Em ne se zamaras ne objasnuvash em toj ili taa sekogash sfaka deka e odebana.
Чекај малку, мислам дека се работи за идеално откачување, а не најдобро, но сепак можат да се фузираат и двете во едно како овие новите кафиња. Добро во претходното мое мислење алкохолот го претставив како рецепт мушког кулинарства, во случај да има потреба да се премости оној физичкиот контакт иако со таа доза на примеси што ја наведовте вие (5-6 rakii i 4-5piva), некое машко со женска енергија ќе се заљуби и во мртовец. Идејата која ми е, воедно и поента, личноста која сакаш да ја откачиш, не го користам одебуваш, зашто сум буквалист и сфаќам дека треба да ебуваш за да можеш да направиш „од“, не знаеш какво минато имала, можеби постојано била одбивана и негирана и доведена до некоја состојба на асоцијализација и создала психолошка бариера и еве после толку време пробува да ја сруши или прерипа истата преку тебе. Кој си ти да и го уништиш оној мал момент на светлина и да ја оставиш да скапува во нејзиниот темен свет. Ја пушташ во твојот свет да го допре тоа „да“, тоа свето прифаќање и да ја придвижиш од нулта позиција, тоа е еден вид насочување и учење на основна техника на пливање, а со тек на времето суптилно ќе изрефлектираш агли кои не се комплементни да може да ја разбере нивната права димензија и така малку со рачињата малку со ноџињата ќе си отплива сама до друг брег, а ти ќе ја гледаш изненадено со восхит затоа што научила нова техника на пливање, делфин.
 
Последна промена:

Ranta

Истакнат Член
22 октомври 2015
73
27
118
одебување, не знам дали било добро, ама сум сигурен дека било квалитетно: сум се сретнал со чупе- пресно излезена од долга врска и пак сакаше да влези во врска, чудно, првпат се сретнав и веќе го дознав то од неа. имаше размена на бројој, и сакаше контакт. толку се исплашив и му реков на другар да и' пиши преку фб за да и кажи да си бара друг, а истовремено да не ме бара веќе, да не ми збора ко ќе ме види - како да не сме се сретнале, или запознале. сум ја видел, ме видела - не зборнавме, не се познаваме. барем душата да е мирна (за мојата зборам), а неа и посакувам се' најдобро. ова беше во 2014та.
 
  • Like
Реакции: Prashina

TheSaint

Нов член
9 ноември 2016
21
13
3
Идеална корпа? Say no more.

Почитувана г-ѓице,
Ви соопштувам дека со едногласна и правосилна одлука го раскинувам односот со вас т.е. го ставам ад акта и ви забранувам да ми се доближувате на растојание помало од 100 метри.
Морам со жалење да констатирам дека за време на полноважноста на нашата врска од ваша страна ми беа оневозможени неколку уставно загарантирани права и слободи.
Пред се тоа беше правото на говор, затоа што јас покрај вас госпоѓице никако не можев да дојдам до збор.
Покрај тоа уставното право на приватна сопственост ми беше крајно оневозможено, бидејќи вие ми одзедовте се што можевте. Од друга страна не правевте рамнотежа помеѓу правата и обврските со коишто се здобивте за време на полноважноста на нашата врска.
Правата ги усвоивте и зголемивте додека обврските ги отфрливте. Сума сумарум, ве известувам дека во врска со член 45, ставка 3, член 56, ставка 4 и член 156 од Кривичниот законик поднесувам тужба против вас, којашто пак ќе ви биде уредно доставена со поканата за судскиот процес. Ова мое обраќање ќе биде заведено во службените документи на истиот процес.

Со почит,
Вашето име и презиме
 

Coccinella

Истакнат Член
5 август 2016
16
8
303
Идеална корпа? Say no more.

Почитувана г-ѓице,
Ви соопштувам дека со едногласна и правосилна одлука го раскинувам односот со вас т.е. го ставам ад акта и ви забранувам да ми се доближувате на растојание помало од 100 метри.
Морам со жалење да констатирам дека за време на полноважноста на нашата врска од ваша страна ми беа оневозможени неколку уставно загарантирани права и слободи.
Пред се тоа беше правото на говор, затоа што јас покрај вас госпоѓице никако не можев да дојдам до збор.
Покрај тоа уставното право на приватна сопственост ми беше крајно оневозможено, бидејќи вие ми одзедовте се што можевте. Од друга страна не правевте рамнотежа помеѓу правата и обврските со коишто се здобивте за време на полноважноста на нашата врска.
Правата ги усвоивте и зголемивте додека обврските ги отфрливте. Сума сумарум, ве известувам дека во врска со член 45, ставка 3, член 56, ставка 4 и член 156 од Кривичниот законик поднесувам тужба против вас, којашто пак ќе ви биде уредно доставена со поканата за судскиот процес. Ова мое обраќање ќе биде заведено во службените документи на истиот процес.

Со почит,
Вашето име и презиме
Ова усно или по пошта ќе и го праќаш? И не ми личи ова на корпа, него на спогодба за развод.
 
  • Like
Реакции: TheSaint