Многу паника не е на арно.Баба Ванѓа ти ли си? Не ми кажувај знам дека не си.
Во ваква паника ова не ти чини, среќа форумов е мал па не чита никој.
Многу паника не е на арно.Баба Ванѓа ти ли си? Не ми кажувај знам дека не си.
Во ваква паника ова не ти чини, среќа форумов е мал па не чита никој.
Ама и многу зафркавање не е на арно. Сепак природа си е природа, не можеш да ја предвидиш, а луѓето се паничари и во тешки моменти веруваат на се и сешто. Гледам и по твитерон, се некои такви досетки пишуваат и "проверени информации", дојави ау. Може да се има дојава за некоја утакмица, за природа не може и нема шала со тоа. Посебно не кога народот е сеуште во шок.Многу паника не е на арно.
Па имало уште два во девет вечерта, ама јас не ги осетив. Баш пошто е природа и не може да се предвиди треба да сте спреми и на полошо, за ако случајно се случи да не паничите. Земјотресот нема толку да ве повреди колку паниката што си ја создавате. Срцев удар може да добиете за една минута тресење.Ама и многу зафркавање не е на арно. Сепак природа си е природа, не можеш да ја предвидиш, а луѓето се паничари и во тешки моменти веруваат на се и сешто. Гледам и по твитерон, се некои такви досетки пишуваат и "проверени информации", дојави ау. Може да се има дојава за некоја утакмица, за природа не може и нема шала со тоа. Посебно не кога народот е сеуште во шок.