Сакам да кажам/Сакам да прашам

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Јас колку што знам во сите институции ,а и кај мене секој оди на одмор плански , се поклопуваат еден со друг и никогаш не фали човек ..
Во таквите установи треба па ич никогаш да не фали човек , незнам како министерот дозволува таква работа ??
Па ,ти вака нема кој да те сослуша и услужи па не кога се одморите , ова е за нигде ,пак ќе кажам не дај боже да дојде до тоа ...

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
@Outrider па ако сакаш да напишам тоа што ти сакаш да го слушнеш тогаш не може да се договориме ,а кажи ми што е таа глупост ? или вистината е глупост ??
Што би постигнал ако ме банираш , немаш друга опција или тоа го имаш само ?
Јас кажав како што е точно и реално ,а на некој ако му смета нека го прескокне ...
Биди конкретен и кажи што е не логично и што те мачи ?

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
@Outrider па ако сакаш да напишам тоа што ти сакаш да го слушнеш тогаш не може да се договориме ,а кажи ми што е таа глупост ? или вистината е глупост ??
Што би постигнал ако ме банираш , немаш друга опција или тоа го имаш само ?
Јас кажав како што е точно и реално ,а на некој ако му смета нека го прескокне ...
Биди конкретен и кажи што е не логично и што те мачи ?

Се шегував за банирањето, но сепак размисли за напишаното, ќе ти користи во иднина (логички ситуации)

Еве поплави и во Србија , големо невреме си дојде и кај нив , па сега би сакал само да прашам дали е криво ВМРО и ГРУЕВСКИ што и во Србија донесе поплави ??

Нешто тука се обидуваш да направиш корелација ама не ти оди, чунки не ти се познати многу работи.
Колкав дожд беше во Србија и колку леша имаше во споредба со Хунзистан? Па мадафакин Дунав кога се изли таму имаше помалку жртви бре. И тоа не зборуваме за некаква си земја од првиот свет, во никој случај, едноставно тоа се четниците од соседство. И кај усташите имаше исто излевање на реки и помалку жртви ако не се лажам. Овде да имаше таква ситуација ќе имаше помор левел црната смрт од 1347.

Друго, власта не е одговорна за невереме туку е одговорна за последиците од невремето затоа што не направиле ништо за што имаат законска одговорност за да нема последици. Дали разбираш?

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Секој што придонел и на време не се координирал за да не дојде до ова треба да си сноси одговорност , кој и да е ,никого не бранам ,кој сака нека е , сега е ВМРО на власт и треба да ги фати за уши

Priroden

Староседелец
4 октомври 2012
140
95
1,038
Секој што придонел и на време не се координирал за да не дојде до ова треба да си сноси одговорност , кој и да е ,никого не бранам ,кој сака нека е , сега е ВМРО на власт и треба да ги фати за уши
Кoј дa гo фaти зa уши кoгa oни гo пoстaвиле и Шaбaн зa шеф нa кризен штaб и кувaрoт зa шеф нa УХМР :D
Кувaрoт викa Брaнкo е крив и трoпa нештo oд 2005, a не кaжувa декa у 2005 бил у СДС
Зa глупи изјaви кaкo oвaa нa кувaрoт требa дa измислaт некoјa кaзнa, нештo у стилу нa 3кoрни-пенaл

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Па добро види , Шабан уствари незнаел дека кога се вари компир требало и вода да се стави , не го гледаш како изгубен германец е ..
Тој во принцип не разбира ништо

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Нашиве познати личности се дефинитивно најглупите на светот, посебно музичарите. Значи толку да се глупи јас не знам како е можно, а ми глумат нешто јаки, демек ако успеале да направат нешто во животот значи дека треба да се прават дека се најдобри, а уствари реалноста е дека се глупи премногу. На она квизон Круг на знаење на Алфа, има познати што гостуваат, и оној глупакот Стефан од Некст Тајм е толку глуп што поглуп не може да биде. Така да ако него го прашате што стои пред музејот Лувр, ќе ви каже дека тоа е Ајфеловата кула, исто така книгата доктор Офболи била хорор. Браво Стефан, глупаку светски.

• Ми се допаѓа
Реакции: Xenia and escape

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Јас мислам дека за овој народ, малку е што се случува во државава, затоа и сме до ова ниво. Затуцани луѓе, зомбиња имаат повеќе мозок од оваа македонштина.

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Да прашам, глувчето шо е на лаптопот (не глувче ами она шо мрдаш го забораив како се вика сеа зборот) ми заглавува многу често. Вчера ми заглави и пробав да го одглавам и со стрелката којзнае кај отидов. Сеа не ми дава да гледам на форумов никакви видеа, само црно се појавува со десната страна у средина мала Y буква. Можно ли е нешто несакајќи да сум стиснал или кај сите е така? Пошто на фејсбук на јутјуб се си е океј, само тука неќе.

• Ми се допаѓа
Реакции: Kisserboy

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Да прашам, глувчето шо е на лаптопот (не глувче ами она шо мрдаш го забораив како се вика сеа зборот) ми заглавува многу често. Вчера ми заглави и пробав да го одглавам и со стрелката којзнае кај отидов. Сеа не ми дава да гледам на форумов никакви видеа, само црно се појавува со десната страна у средина мала Y буква. Можно ли е нешто несакајќи да сум стиснал или кај сите е така? Пошто на фејсбук на јутјуб се си е океј, само тука неќе.
И кај мене е исто со YouTube видеа.

• Ми се допаѓа
Реакции: Давор