Леле, колку се засрамив кога...

WolfGirl

Староседелец
21 јуни 2016
214
136
1,053
Lele , na pocetokot na vrskata , me pokani da odam so nego da go setame kuceto , ama ja zaboravil maskata kaj nego na sprat , pa otide da ja zeme . Momentot koga baba mu i sestra mu me vidoa vo dvorot , aj so me vidoa pa i dobar den si kazavme i zolva mi mi veli : " koja si ti :eek ? Vikam ja sum mu drugarka na brat ti , go cekam ke go setame kuceto , se kaci maska da zeme " a devojkava itra mi vika : " abe drugarka , ti si mu novata devojka na brat mi :D ne me maftajte mene neam 8 godine :rofl " bogami sakav nekako da isceznam onaka iznenadno i misteriozno . Denes se smeeme so zolva mi na sluckata :D

• Ми се допаѓа
Реакции: MATEJA

Priroden

Староседелец
4 октомври 2012
140
95
1,038
Кoгa нa рaзменaвa имaше предизвик дa игрaм стриптиз и тoa требaше дa гo нaпрaвaм пред 50 луѓе + oстaнaтите гoсти oд хoтелoт :D

• Ми се допаѓа
Реакции: MATEJA

Loner

Активен Член
13 март 2016
340
86
28
Skopje
Кога ми пукнаа панталоните во автобус , влегов во женско веце , несакајки влегов во нудистичка плажа сите голи пистоли ти као манијак облечен , седев со девојката голи под ќебе слушам туб туб чекори и одеднаш таткото на девојката влегуваа лелее остро ме погледна и излезе мислам дека се стопив , ми се дигна кога презентирав во школо и сите булјаат и се кезаат а ти си ја криеш гордоста

Priroden

Староседелец
4 октомври 2012
140
95
1,038
Кoгa вчерa нa @Ita и упaтувaв...oгнени пoгледи и нaеднaш ме пoгледнa не нa нaчин нa кoј шo се нaдевaв :(
Ми се идеше у земјa дa прoпaднaм.
@Beauty&Beast ja oсети мoјaтa рaзoчaрaнoст и не дoзвoли тишинaтa дa ме дoтoлчи :D Туку веднaш пoчнa дa збoри сo 120 нa сaaт :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Beauty&Beast and escape

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Кoгa вчерa нa @Ita и упaтувaв...oгнени пoгледи и нaеднaш ме пoгледнa не нa нaчин нa кoј шo се нaдевaв :(
Ми се идеше у земјa дa прoпaднaм.
@Beauty&Beast ja oсети мoјaтa рaзoчaрaнoст и не дoзвoли тишинaтa дa ме дoтoлчи :D Туку веднaш пoчнa дa збoри сo 120 нa сaaт :D
Хахахаха :rofl:rofl:rofl:rofl :roflне знам да читам меѓу редови :rofl:rofl:rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: Beauty&Beast and Priroden

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
  • Ми се допаѓа
Реакции: Beauty&Beast and Priroden

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Не се засрамив јас али неважно, се случи пред некој ден и детето мислам цела вечер не можеше да не погледне во очи :zelen
Седеме мало друштво на улицата ама беше веќе уште малку полноќ и овие кога почнаа да зборуваат нешто за хорор филови, па ако дошол убиецот сега кој ќе го убиел прво, па го зезавме другарот пошто он единствено е во врска па као тој што е во врска прв го убиваат. И така може некои добри 20 минути зборувавме за тоа, а седевме покрај едни грмушки + недобро осветлено, изморени, и од темата некако, наеднаш еден другар списка и наеднаш стана, позади нас прелета едно маче. Ама така не ѕвероса сите, еден саат после тоа се смееме. На детето му беше толку незгодно, поготово пред девојчињата испадна прав слабак, али јебига