Сакам да кажам/Сакам да прашам

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Ме интересира твоето мислење за смисолот на животот, онака прогресивно, по личен избор.
Смисол или причина за живеење може да биде само нешто што не тера да се осеќаме живи, дека постоиме, а тоа кај секого е различно. Кај мене на пример смисол на животот или тоа што би ме терало да се осеќам живо би ми било да успеам да си ги исполнам барем пола од замислените желби. Во спротивно доколку не би можела тогаш не би имала никаква смисла за животот односно не би имала причина, а тоа најчесто резултира со длабока депресија.
Ако сум во погрешен правец со одговорот кажи ми ќе се поправам

Achernar

Староседелец
31 август 2013
2,564
3,840
1,153
Не си во погрешен правец воопшто, го почитувам твоето мислење во целост и ти посакувам да успееш да постигнеш повеќе од пола, ти не си половина човек, го заслужуваш целото и ти посакувам да ги исполниш твоите соништа, да се разбудиш во поубаво утро со сите кои ти значат во животот, го заслужуваш тоа, имај добра ноќ.

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable° and escape

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Не си во погрешен правец воопшто, го почитувам твоето мислење во целост и ти посакувам да успееш да постигнеш повеќе од пола, ти не си половина човек, го заслужуваш целото и ти посакувам да ги исполниш твоите соништа, да се разбудиш во поубаво утро со сите кои ти значат во животот, го заслужуваш тоа, имај добра ноќ.

Ставаш аватари од екипите кои испаѓаат наредниот ден? :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: Beauty&Beast

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Доволно беше еден јак дожд и толку, повторно поплави. Еве сега само што се симнав од чамецот, можам да замислам што ќе биде ако врнеше вака 4-5 дена без престан, ќе имаше крокодили и ајкули низ плоштад. :zelen
Друга работа, што е со Италијанциве бе? Кој нормален изведува вака пенали бе? Крајно несериозно и аматерски од страна на двете репрезентации.

Beauty&Beast

Староседелец
11 септември 2015
739
808
1,103
Ставаш аватари од екипите кои испаѓаат наредниот ден? :zelen
Во право си бил, ете ги и Исланд ќе си ги пакуваат куферите, за 20 минути, 2 гола примија од Франција :D

@incognito ... следен пат стави си аватар од противниците, а не од фаворитите :zelen

Едит: Бај бај Исланд, прво полувреме, 4 гола :D

Последна промена:
  • Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Achernar

Староседелец
31 август 2013
2,564
3,840
1,153
Не можам, сентиментален сум кога се во прашање послабите, ќе дојде и мојот ден д, ќе ве видам тогаш.

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Achernar

Староседелец
31 август 2013
2,564
3,840
1,153
А за смисолот на животот да кажевте нешто дур гледате фудбал, некој?
:D

Beauty&Beast

Староседелец
11 септември 2015
739
808
1,103
А за смисолот на животот да кажевте нешто дур гледате фудбал, некој?
:D
Можам многу да се распишувам, али накусо ...
Среќата, се' што те прави да се чувствуваш среќно, во тоа е смислата.
Моментално и фудбалов ми ја разубави вечерта, кај цел ден ми е фантастичен, на викендица со друштво одличен провод, па уште и Франција ми победи вечерва ... денов ми е 10/10 :cool:

• Ми се допаѓа
Реакции: Achernar

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Не можам, сентиментален сум кога се во прашање послабите, ќе дојде и мојот ден д, ќе ве видам тогаш.
Ај па и ти доста им е до тука. Ете од послабите за Велс навивај, ама гледајќи дека си малку така баксуз ко мене, те молам немој бидејќи не сакам Португалија во финале да е.
Можам многу да се распишувам, али накусо ...
Среќата, се' што те прави да се чувствуваш среќно, во тоа е смислата.
Моментално и фудбалов ми ја разубави вечерта, кај цел ден ми е фантастичен, на викендица со друштво одличен провод, па уште и Франција ми победи вечерва ... денов ми е 10/10 :cool:
Франција ти победи? Јас па мислев со цело срце за Исланд навиваш, исто ко incognito. :)