Повреденото Его најтешко се лечи м?Не знам како ќе ги подарам малите мачиња што ги имам, ептен се слатки, чисто бели и мјаукаат.
Овај случај е исто како кратка двомесечна авантура. Си играш со некој како сакаш, мисли дека умираш по него, а тој ти е онака за да ти помине времето, после тоа си се посветуваш на вистиснкиот ( мајката мачка), а овие малите ќе мора некој друг да ги сака.
Така функционира животот, а најсмешно е кога ќе рече некој дека никогаш не пател по некоја девојка... ххахахахахаахах
Отвори ја прикачената датотека 28591
Повреденото Его најтешко се лечи м?
Без секого се може тоа треба да ти е јасно како денТоа ти најдобро треба да знаеш
Без секого се може тоа треба да ти е јасно како ден
Ако ја тераме работава на ароганција и докажување јасно ми е зашто форумот отиде јабана.Не смееш да реплицираш а да не го разлутиш некого.Јас за мачињата пишав а ти одма да сум читал убавоНе знам јас што не ти е јасно тебе, го читаш тоа што сакаш да го прочиташ само. Јас си сум среќна со тој што го сакам три години, тоа изгледа не го прочита. Друг пат читај се па после тоа мудрувај
Не е до тоа кој што пишува, него константното потенцирање особено на женската популација дека таа откачила/блокирала/раскинала со одреден тип. Мислам кога веќе по 100% се потенцира истото, се вергла иста прича, повеќе од јасно е дека на приказната не и` дошло крајот.@Aristokrat Па не читаш де, овде сите сакате да читате само кога некој е повреден или тажен, ама кога женско повредува, остава, блокира и прекинува контакт тогаш спомнувате дека нејзиното его е повредено, ама знаеш што и жена е жена и таа ќе те остави кога најмалку очекуваш, а си мислиш се е ок.
Не ви оди во прилог женско да се фали изгледа. Епа и на тоа ќе се навикнете, големи сте
Да да ти знаеш дали и дошло или не. Аристократ за друго си е огорчен, па се сити сега си мисли јас повредена сум хахаха.Не е до тоа кој што пишува, него константното потенцирање особено на женската популација дека таа откачила/блокирала/раскинала со одреден тип. Мислам кога веќе по 100% се потенцира истото, се вергла иста прича, повеќе од јасно е дека на приказната не и` дошло крајот.