На самиот лапт.нема такво нешто..ајде батали, да ја најдам гаранцијата само па ке го носам на сервис..валда ке признаат...само тоа што го скршив или пак такво е тоа едно мало тенко како рамка под копчетоВиди на него треба да пишува. Нешо као К55хххх или слично.
Ако имаш windows 7, отвори старт мени и пишувај system information и отвори го тоа. Ќе видиш таму модел, не мора да бараш гаранции и онака не ти признаваат такви проблеми затоа што веројатно си ја оштетила тастатурата.На самиот лапт.нема такво нешто..ајде батали, да ја најдам гаранцијата само па ке го носам на сервис..валда ке признаат...само тоа што го скршив или пак такво е тоа едно мало тенко како рамка под копчето
Баш интересно,ако сакаш "тито"да напишеш,ќе биде сам"и" и толку...или кога ќе дојдеш до тие две букви,изгивори ги усно,а ние ќе те разбереме.....ееј се зезам.Ајде помош ако сака некој, сега пишувам оф тел. На лаптопот не ми работат две букви, т и о...незнам што се случи, не реагираат и да трескаш по нив.
Mojot najomilen prijatel, za nego tepam, zatoa bidi umenХаха која будала е овој Корки у позитивна конотација хахах
Како да ја напишам т,о ?Ако имаш windows 7, отвори старт мени и пишувај system information и отвори го тоа. Ќе видиш таму модел, не мора да бараш гаранции и онака не ти признаваат такви проблеми затоа што веројатно си ја оштетила тастатурата.
Е ај да видимепиши само sys и ќе ти излезе таму, ќе го видиш.