Сакам да кажам/Сакам да прашам

Falanga

Истакнат Член
10 април 2016
350
293
173
43
Види на него треба да пишува. Нешо као К55хххх или слично.

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Види на него треба да пишува. Нешо као К55хххх или слично.
На самиот лапт.нема такво нешто..ајде батали, да ја најдам гаранцијата само па ке го носам на сервис..валда ке признаат...само тоа што го скршив или пак такво е тоа едно мало тенко како рамка под копчето

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
На самиот лапт.нема такво нешто..ајде батали, да ја најдам гаранцијата само па ке го носам на сервис..валда ке признаат...само тоа што го скршив или пак такво е тоа едно мало тенко како рамка под копчето
Ако имаш windows 7, отвори старт мени и пишувај system information и отвори го тоа. Ќе видиш таму модел, не мора да бараш гаранции и онака не ти признаваат такви проблеми затоа што веројатно си ја оштетила тастатурата.

• Ми се допаѓа
Реакции: misterija

corki

Староседелец
21 декември 2013
542
449
1,073
Ајде помош ако сака некој, сега пишувам оф тел. На лаптопот не ми работат две букви, т и о...незнам што се случи, не реагираат и да трескаш по нив.
:D Баш интересно,ако сакаш "тито"да напишеш,ќе биде сам"и" и толку:D...или кога ќе дојдеш до тие две букви,изгивори ги усно,а ние ќе те разбереме..:D...ееј се зезам.

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Ако имаш windows 7, отвори старт мени и пишувај system information и отвори го тоа. Ќе видиш таму модел, не мора да бараш гаранции и онака не ти признаваат такви проблеми затоа што веројатно си ја оштетила тастатурата.
Како да ја напишам т,о ?