Сакам да кажам/Сакам да прашам

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Совет за сите членови, никогаш не излегувајте со некој од форум посебно ако си пишува и со други членови и сите сака да ги мува, а со тебе да е во врска и индиректно да ти покажува дека те сака. @malozauvek па и другите женски само напред бе толку лесно машко лесно се препушта па ќе си споделиме искуства ;) ;) ;) @Falanga секогаш имаме некој што ќе не сака без обзир на се. Таков дечко имав три години, а од вечерва повторно ИМАМ. Среќата е преголема, љубовта од секогаш. Претходните два месеци ми помогнаа да сфатам дека само со таква личност може да имаш иднина што го знаеш 6 години, а не со некој што го запозна од форум. Да завршам факултет најубава невеста ќе бидам :) покрај мојот најверен другар, дечко и поддржувач во се. Се е во едно, таквите се ретки ;)

Последна промена:
  • Ми се допаѓа
Реакции: Falanga

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Совет за сите членови, никогаш не излегувајте со некој од форум посебно ако си пишува и со други членови и сите сака да ги мува, а со тебе да е во врска и индиректно да ти покажува дека те сака. @malozauvek па и другите женски само напред бе толку лесно машко лесно се препушта па ќе си споделиме искуства ;) ;) ;) @Falanga секогаш имаме некој што ќе не сака без обзир на се. Таков дечко имав три години, а од вечерва повторно ИМАМ. Среќата е преголема, љубовта од секогаш. Претходните два месеци ми помогнаа да сфатам дека само со таква личност може да имаш иднина што го знаеш 6 години, а не со некој што го запозна од форум. Да завршам факултет најубава невеста ќе бидам :) покрај мојот најверен другар, дечко и поддржувач во се. Се е во едно, таквите се ретки ;)

Девојко зарем вреди ли?!
Да губиш нерви и време за некој што не те заслужува, дали вреди?.
Не е стварта дали ја или било која ќе навали на него..
Зошто ми е.. Уште еден на број?! -не фала :)
Стварта ми е да сфатиш дека не треба да страдаш за тоа што тој некој пробал да те повреди..
Колку и да е долга врската.. Ако не иде не иде и крај..

• Ми се допаѓа
Реакции: Falanga

Falanga

Истакнат Член
10 април 2016
350
293
173
43
A toj od forum li ti e?
Pazi sea, nekoj ima muda da ti prijde vo zivo i da te impresionira i da ti pokaze deka mu znacis. Nekoj nema, pa zatoa "lovi" devojki na forumi so izmisleni prikazni... Takviot nema what it takes utre da se sooci so bilo kakov problem nitu ke se potrudi da te zadrzi, posto non stop ima novi clenovi i novi forumi.

Brisi go uste odna, nemoj do vecer da si cekala. Serko bez muda i lice. Ako naletas na nego nekogas vlepi mi edna od srce i edna od Falanga

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Девојко зарем вреди ли?!
Да губиш нерви и време за некој што не те заслужува, дали вреди?.
Не е стварта дали ја или било која ќе навали на него..
Зошто ми е.. Уште еден на број?! -не фала :)
Стварта ми е да сфатиш дека не треба да страдаш за тоа што тој некој пробал да те повреди..
Колку и да е долга врската.. Ако не иде не иде и крај..

Хахахах не ме повреди воопшто, зошто јас кога прикинувам врска со некој сакам во четири очи да е, ако не е тоа изводливо по порака или јавување. Ако некој не ми се јавува на телефон негов избор си е, а сега си е слободен што сака нека си прави сите лајкови секаде нека ги стави, нека флертува додека има во него материјал за флертување. Јас напишав погоре дека јас си сум со мојата вистинска љубов, овај многу битно онака авантура мала кога имав мала пауза во врската. Не може со некој од форум каде несериозно пристапуваш кон некои работи, да имаш сериозна врска мислам hello ;)

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
A toj od forum li ti e?
Pazi sea, nekoj ima muda da ti prijde vo zivo i da te impresionira i da ti pokaze deka mu znacis. Nekoj nema, pa zatoa "lovi" devojki na forumi so izmisleni prikazni... Takviot nema what it takes utre da se sooci so bilo kakov problem nitu ke se potrudi da te zadrzi, posto non stop ima novi clenovi i novi forumi.

Brisi go uste odna, nemoj do vecer da si cekala. Serko bez muda i lice. Ako naletas na nego nekogas vlepi mi edna od srce i edna od Falanga

Хахахахах не ми треба воопшто да го сретнувам, не вреди ни за шамар, колку и да си мисли дека ме зафркна, не е така само ми ја олесни мене работата и ми беше занимација додека да си се смирам со идеалниот за мене :)

Falanga

Истакнат Член
10 април 2016
350
293
173
43
Aa znaci ne si veke slobodna zenska. Damn! :D
Ej pa dobro e toa, ti pomognal dve muvi da ubies so eden udar (potocno edna muva i eden crv), em te odtarasal od sebe si em si se smirila so nekoj poaren. Daj kazi mi koj e, da go castam pijacka vecer ako go vidam :D

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
@Mnogo Bitno абе биди маж пиши или крени на телефон, што се криеш како п***а некоја, не ми е јасно, не сум јас мало дете, сфаќам дека не сакаш со мене, ама кажи бе дете. Исти финти друг пат кај различни женски немој. Уште на почеток сфатив дека не сакаш ништо со мене, не сум глупава јас, ама не си океј ти. Си имаш сериозни проблеми, се надевам ќе си ги решиш. Толку од мене на овој форум

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
@Mnogo Bitno абе биди маж пиши или крени на телефон, што се криеш како п***а некоја, не ми е јасно, не сум јас мало дете, сфаќам дека не сакаш со мене, ама кажи бе дете. Исти финти друг пат кај различни женски немој. Уште на почеток сфатив дека не сакаш ништо со мене, не сум глупава јас, ама не си океј ти. Си имаш сериозни проблеми, се надевам ќе си ги решиш. Толку од мене на овој форум
Таков си е тој цел живот : ) јебига.