Сакам да кажам/Сакам да прашам

Falanga

Истакнат Член
10 април 2016
350
293
173
43
Хунза, не верувам дека можеш да приметиш патерн освен во случај патернот да те удри по глава, што сепак би била најбезболна опција...

Во живо се познава дека имаш еден хромозом плус?
Хахаха, какви будали постојат на светов... I rest my case.

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Дали можеш да пријавиш работодавец ако си „игра“ мајтап со тебе и те праќа на милион места да носиш работи, а си потпишал договор за да бидеш во продавница и да ПРОДАВАШ како и на секое нормално место ?

malo

Староседелец
Најфотограф
13 септември 2012
1,280
2,070
1,133
Дали можеш да пријавиш работодавец ако си „игра“ мајтап со тебе и те праќа на милион места да носиш работи, а си потпишал договор за да бидеш во продавница и да ПРОДАВАШ како и на секое нормално место ?
Можеш, а и треба, но незнам како кај нас во државава одат тие работи пошто законите во оваа држава некако чудно се иплементираат.

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

corki

Староседелец
21 декември 2013
542
449
1,073
може да го пријавиш,итекако,но газдата ако е од фарбачите,можно е да преземат нешто во обзир,и да го глобат,ако е од бришачите,ништо од пријавата:)

The Invisible

Нов член
6 јуни 2016
2
0
1
Здраво дечки! Нова сум на форумов и не знам дали ова е соодветна тема ама ајде ќе прашам. Подолго време ми се допаѓа еден другар и му давав знаци дека ми се допаѓа и тој исто така покажуваше ама не превзеде ништо во врска со тоа. Јас не можев повеќе да чекам многу сакав да открие што мисли тој за мене и разговарав со другарка, таа ми рече дека ќе го викне на кафе и ќе проба да открие што мисли тој за мене. Но како што помина време јас почнав да губам заинтересираност бидејќи тој не прави ништо во врска со мене, прашањето ми е дали другарка ми да оди да го праша иако не сум толку заинтересирана за него како на почеток?

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Здраво дечки! Нова сум на форумов и не знам дали ова е соодветна тема ама ајде ќе прашам. Подолго време ми се допаѓа еден другар и му давав знаци дека ми се допаѓа и тој исто така покажуваше ама не превзеде ништо во врска со тоа. Јас не можев повеќе да чекам многу сакав да открие што мисли тој за мене и разговарав со другарка, таа ми рече дека ќе го викне на кафе и ќе проба да открие што мисли тој за мене. Но како што помина време јас почнав да губам заинтересираност бидејќи тој не прави ништо во врска со мене, прашањето ми е дали другарка ми да оди да го праша иако не сум толку заинтересирана за него како на почеток?
Абе мора секогаш машкото прво у пм ?

• Ми се допаѓа
Реакции: Makedonec and The Invisible

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
аха, пушти ја другарка ти пак на кафе и чекај таа да го фати :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: malo and The Invisible

The Invisible

Нов член
6 јуни 2016
2
0
1
Абе мора секогаш машкото прво у пм ?
Епа баш напротив, јас му дадов знак дека ми се допаѓа. Ама не можев да сфатам дали и тој чувствува нешо па затоа сакав другарка ми да го праша. Но , проблемот е што иако мн го свиѓав сега веќе не е како порано бидејќи тој не покажа ништо и не знам дали да се потрудам околу него....

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
Се направи најголемата чистка на економски сега на ред е правен! Доста се купуваа дипломи.