Хахаха, какви будали постојат на светов... I rest my case.Хунза, не верувам дека можеш да приметиш патерн освен во случај патернот да те удри по глава, што сепак би била најбезболна опција...
Во живо се познава дека имаш еден хромозом плус?
Можеш, а и треба, но незнам како кај нас во државава одат тие работи пошто законите во оваа држава некако чудно се иплементираат.Дали можеш да пријавиш работодавец ако си „игра“ мајтап со тебе и те праќа на милион места да носиш работи, а си потпишал договор за да бидеш во продавница и да ПРОДАВАШ како и на секое нормално место ?
може да го пријавиш,итекако,но газдата ако е од фарбачите,можно е да преземат нешто во обзир,и да го глобат,ако е од бришачите,ништо од пријаватаДали можеш да пријавиш работодавец ако си „игра“ мајтап со тебе и те праќа на милион места да носиш работи, а си потпишал договор за да бидеш во продавница и да ПРОДАВАШ како и на секое нормално место ?
Абе мора секогаш машкото прво у пм ?Здраво дечки! Нова сум на форумов и не знам дали ова е соодветна тема ама ајде ќе прашам. Подолго време ми се допаѓа еден другар и му давав знаци дека ми се допаѓа и тој исто така покажуваше ама не превзеде ништо во врска со тоа. Јас не можев повеќе да чекам многу сакав да открие што мисли тој за мене и разговарав со другарка, таа ми рече дека ќе го викне на кафе и ќе проба да открие што мисли тој за мене. Но како што помина време јас почнав да губам заинтересираност бидејќи тој не прави ништо во врска со мене, прашањето ми е дали другарка ми да оди да го праша иако не сум толку заинтересирана за него како на почеток?
аха, пушти ја другарка ти пак на кафе и чекај таа да го фатиЗдраво дечки! Нова сум на форумов и не знам дали ова е соодветна тема ама ајде ќе прашам. Подолго време ми се допаѓа еден другар и му давав знаци дека ми се допаѓа и тој исто така покажуваше ама не превзеде ништо во врска со тоа. Јас не можев повеќе да чекам многу сакав да открие што мисли тој за мене и разговарав со другарка, таа ми рече дека ќе го викне на кафе и ќе проба да открие што мисли тој за мене. Но како што помина време јас почнав да губам заинтересираност бидејќи тој не прави ништо во врска со мене, прашањето ми е дали другарка ми да оди да го праша иако не сум толку заинтересирана за него како на почеток?
Епа баш напротив, јас му дадов знак дека ми се допаѓа. Ама не можев да сфатам дали и тој чувствува нешо па затоа сакав другарка ми да го праша. Но , проблемот е што иако мн го свиѓав сега веќе не е како порано бидејќи тој не покажа ништо и не знам дали да се потрудам околу него....Абе мора секогаш машкото прво у пм ?