Моката мачка се породи, 5 живи мачињаМАЧКАТА МИ СЕ ПОРАЃА НА МОЈОТ КРЕВЕТ!!! Отвори ја прикачената датотека 28273
Последна промена од модератор:
Моката мачка се породи, 5 живи мачињаМАЧКАТА МИ СЕ ПОРАЃА НА МОЈОТ КРЕВЕТ!!! Отвори ја прикачената датотека 28273
Wow! Не ќе да е на арно кога некој ненаспан ќе се закачи на форум и почнува поетски мастурбации а не се ни помачил да прочита и да сфати пред да реплицира.
I see a pattern here.Тоа е тој муабет кој обично се сретнува помеѓу категорија на лица кои се родиле како последица на morbid inbreeding но тоа не е оправдување за испади на примитивизам, може тоа е нормално во твојата средина ама надвор од твојот дом и соседната канализација - не е, затоа внимавај.
Во живо обично не се такви какви што се прават од зад тастатура
I see a pattern here.
Тешка манифестација на неспособност во комуникацијата и соработката меѓу луѓето. Оние кои неможеш да ги достигнеш натерај ги да се симнат на твое ниво и после тепај ги со искуство. Ти мислиш дека јас ќе паднам на таквата финта како што се случува во твојата средина и твојот дом. Но нема, затоа обиди се најди некој друг за да се расправаш и да го вреѓаш.
Во живо обично не се такви какви што се прават од зад тастатура