Чет муабети (ти реков-ми рече)

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
@malozauvek мислам дека ќе треба да се потрудиш поситно да ме сомелеш да не ти крцкам ,е сега незнам како мелеш, тс ситно или крупно :giggle(wave)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
@Mnogo Bitno абе стварно ептен паметен си бил. Кажано е неколку пати дека глас сам за себе не се брои. Можеш да си гласаш за себе ако сакаш да гледаш гласовите како идат или сл. ама не се брои. Стварно бе како не му текнало на некој да ја тргне опцијата да гласаш сам за себе? Требаше да се јави много битно и да го просветли светот со мудрости.

• Ми се допаѓа
Реакции: Falanga

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
:) Па ете ти како тројански коњ можеш да предложиш , може е кажано не викам не ама кажано е минато ,толку ли е тешко да се наведе горе во воведот на секое вакво натпреварување или што и да е ?

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
@malozauvek мислам дека ќе треба да се потрудиш поситно да ме сомелеш да не ти крцкам ,е сега незнам како мелеш, тс ситно или крупно :giggle(wave)

Аа бе ти треба мелеље тебе..
И на јаве и на сон.. Што побрзо и поситно, поарно :giggle:cool:

• Ми се допаѓа

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
:) Па ете ти како тројански коњ можеш да предложиш , може е кажано не викам не ама кажано е минато ,толку ли е тешко да се наведе горе во воведот на секое вакво натпреварување или што и да е ?
Демек не се подразбира тоа, другите будали се што не си гласаат за себе па се најде најпаметниот много битно да ги просветли :)

• Ми се допаѓа

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Не мора да се повторуваш , не сум нај паметен само сум реален ,а ти ако бегаш од реалноста тоа е друго веќе .
Многу работи се подразбираат ама ги кажуваме , мора да се каже отворено и во вистинска форма ,нели авторот е должен да објасни во целост и со вистинско име ,а се додека не објасни ќе се работи како што има опција без разлика кој како мислел ...
Знаеш дека една баба од кај мене подразбираше гледајќи го синот дека ќе се ожени со плавуша која ќе биде домаќинка , ќе знае ајвар да прави и ќе зима 1000 евра плата , и нормално овој не се ожени со таква ,ама пуста мајче си мислела , така и ти :^) ;)

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Да не се залажуваме со шатро и поминати фори , јас убаво кажав ,а ти се правиш Комита ..

• Ми се допаѓа

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Аманн ..
@Mnogo Bitno што го тушип брачка жити се..
Значи кога ќе ти кажат дека млекото штотуку сварено е жешко не го пиеш за да не де изгориш. Значи тоа ти го кажале ЕДНАШ!
И сеа ти од инат само за да си во право збориш и збориш.. Приказни кажуваш.. Не си во право.
Јас тогаш бев тазе зачлената кога де кажа сам за себе можеш да гласаш ама нема да се брои гласот :)

А @existence не се дрецкај и ти кога и сам знаеш дека е човек што мора да е се по негово ;)

• Ми се допаѓа

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Не сакам да е по мое ,сакам да бидеме реални ,а може било некогаш кажано и тоа треба да го памтиме или е тешко да се искуцаат 2-3 збора свекрво ?

• Ми се допаѓа