Чет муабети (ти реков-ми рече)

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Неее поубаво име му дадов модерно.. :)
Инаку сугаре го викаме оти е најмало и после мене најмило во фамилијава.. И малку ми фалеше грев на душа да си редам од сон да го будам..
Душа....

Последна промена:

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Да не знае некој која е процедурата за пријавување на хуманитарниот турнир во фудбал во Велес и дали мора да си стрикно член од некој фан клуб ?

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Таа е Сабина и тарот (имаш неке документе му вика на секој што ќе и се јави ) па накратко те споредив со тоа што редовно имаш мислење на тема сонови па затоа ,без лутиш :kafe

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
@existence ти вака како јак стручњак, секогаш сакаш во право да бидеш и кога не си ? (wave)
Аха, особено кога треба паметњаковци да банирам.

Не знам кој ти е проблемот тебе, имало и претходно некои што гласале сами за себе и сите знаат дека тој глас не се брои. Али чисто ради фер компетитивност пожелно е да гласаш за друг некој кога веќе учествуваш. И не ми мешај избори со ова гласање, ме боли мене ногата дали Заев или Грујо си гласаат за себе или за сосем трет, јас ти кажувам дека на ова гласање сам за себе не се брои ако гласаш па ако сакаш и три светови преврти наопаку.

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
(facepalm) Па што се потресуваш , каде пишува дека не смееш да гласаш сам за себе на оваа тема , нема такво нешто ..
Па за фер да биде културно кажав ок 1 во место за @MissChievous , а ти незнам што се штрекна така наеднаш па као потврдуваш :eek:

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
(facepalm) Па што се потресуваш , каде пишува дека не смееш да гласаш сам за себе на оваа тема , нема такво нешто ..
Па за фер да биде културно кажав ок 1 во место за @MissChievous , а ти незнам што се штрекна така наеднаш па као потврдуваш :eek:
Важи, отсега тебе ќе те прашуваме дали може да отвараме тема.

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Таа е Сабина и тарот (имаш неке документе му вика на секој што ќе и се јави ) па накратко те споредив со тоа што редовно имаш мислење на тема сонови па затоа ,без лутиш :kafe

Лееее .. имаш некое документе а? :rofl
Се познава дека е и таа царица ко мене :zelen

А бе тебе некоаш зе ти дојдам :gjavol на сон и ќе те сомелам од ќотек па да видиш како се станува потен и стресен :D
Не се лутам ;)

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Види , незнам кој ти се моралните дострели ,а знам дека сакаш да го оживееш форумов со извртување на муабети (party), не реков да ме прашувате него ако не смееме да гласаме за самите себе може да напишете или да ја тргнете таквата опција .