Сакам да кажам/Сакам да прашам

Prashina

Староседелец
28 јуни 2013
1,367
3,061
1,133
SDP
Zoshto najkompliciranite raboti gi reshavam i gi dobivam a najednostavnite mi se najteshki?

Pica pica

Староседелец
2 јуни 2013
1,564
2,090
1,133
91
Знае ли некој како да си ја вратам функционалноста на тастатурата,ми се променија местата на буквата Y и Z,во кириличен фонт Y беше Ѕ, a Z беше З сега ми се обратни?

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Добро бе 21ви ВЕК сме јебо му матер, еден моделна shutter cable за канон DSLR да се продаваше на ново во продавнициве... ЕДЕН!
:banghead

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Се пуштив на омегле да тролам, на смеа на шала најдов извлеков фејсбук од една јакаааа од САД, ми се свиѓа, да ја уловам и да бегам за САД за некое време, арно рече Каракамишева бегаме поради недостиг на љубов и осаменост.

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady*, Outrider and Saladin

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
This is going to be one of them nights...the charge of the mild melancholy brigade...possibly with the tunnel vision creeping in...pain...c`est la fucking vie :(

Не ми се верува кој трејд оф во животот никогаш не сум имал психички маки и болки појаки од блага меланхолија, понекогаш нежна, прикачена на сеќавања од банални сцени на немаштија како гледање како адолесцентска раја собира сликички или така нешто а јас не можев, понекогаш нешто појака како последица на потсетување на сопствената дебилана во врска со извесна женска особа.
Но затоа физичката е скоро секогаш тука, не е можно ова...

Последна промена:
  • Ми се допаѓа
Реакции: Makedonec