Собиранки.... (договарање - тука)

Beauty&Beast

Староседелец
11 септември 2015
739
808
1,103
Епа ајде во петок, време и локација да одредиме, кај ви одговара? :)

Falanga

Истакнат Член
10 април 2016
350
293
173
43
Може. На пример во Irish pub? Таму позади во сепарињата, супер е за муабетење.
Доволно е за до 6 луѓе. Ако сме повеќе можеме во Тренд на пример.

Последна промена:

Beauty&Beast

Староседелец
11 септември 2015
739
808
1,103
Исто можеме и на пример во Old School Caffe (локација), многу интересно местенце е, онака баш опуштено, стара куќа преуредена во бар / кафич, со тераса, незнам дали сте биле таму, али многу закон местенце е :)

И @Ita бидејќи спомна на претходната страна, да е малку порано собиранката, одговата петок, 18 ч. ?

• Ми се допаѓа
Реакции: escape

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Исто можеме и на пример во Old School Caffe (локација), многу интересно местенце е, онака баш опуштено, стара куќа преуредена во бар / кафич, со тераса, незнам дали сте биле таму, али многу закон местенце е :)

И @Ita бидејќи спомна на претходната страна, да е малку порано собиранката, одговата петок, 18 ч. ?
Леееј кој ќе вади колата од гаража само за до Олдскул да стигнам :(

:zelen

Договорете се за место, јас ќе најдам време, за петок ми одговара вака.

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
може 18h, нормално доколку им одговара и на другите,
ја ако успеам да го најдам местото т. е кафичот ќе бидам на бел коњ, :) не ни знаев дека постои тој дел во градот :D

Beauty&Beast

Староседелец
11 септември 2015
739
808
1,103
може 18h, нормално доколку им одговара и на другите,
ја ако успеам да го најдам местото т. е кафичот ќе бидам на бел коњ, :) не ни знаев дека постои тој дел во градот :D
Па ако идеме во Олдскул, ќе те соберам од дома, да не го бараш местенцево, ионака узпат си ми ;)

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Па ако идеме во Олдскул, ќе те соберам од дома, да не го бараш местенцево, ионака узпат си ми ;)
А не, мислам фала ама знаеш немам прилика да бидам како турист во некој непознат град па не сакам да ja испуштам оваа можност во градот кај што пораснав да го осетам тој туристички дух, со шетање по улициве со мапа (ако успеам да си ја најдам таа од основно супер ќе биде), па прашување ваму таму (таксисти претежно).... во секој случај секако ќе стигнам ама со плус едно искуство после на пример полесно ќе ми биде кога ќе се губам :D

• Ми се допаѓа
Реакции: antonio and Beauty&Beast

Beauty&Beast

Староседелец
11 септември 2015
739
808
1,103
^ Таман кога ќе дојдеш на собиранката, да ни го раскажеш твоето туристичко патешествие :D

• Ми се допаѓа
Реакции: antonio and escape

Pica pica

Староседелец
2 јуни 2013
1,564
2,090
1,133
91
Петок? :( Планирам за Ресен да бидам викендот,ако има кандидати таму да се собереме,па преку messenger ќе ги чукаме криглите пиво.:zelen