Штикли имам само 3-4, плута 2.
Се друго се патичиња и најубо ми е, а ако морам да бидам меѓу овие две,
Сепак плута
Се друго се патичиња и најубо ми е, а ако морам да бидам меѓу овие две,
Сепак плута
epa sega vaka mene mnogu mi se bendisva zenskoto da nosi visoki stikli da ima ubavi stapala sexy da mu i ad mu se crno lakirani ili so bel lak mmm ubajni mi idi d mu gi bacvam galam masiram mislam sega seto ova e od moja gledna tocka imam fetish a toe feet fetish i sakam taki raboti hehe ali isto taka me palat ubavi zenski stapala vo sportski patiki so beli ili crni corapcinja ili na sandalki vo leto na primer sandalki so ubavi cisti svezi sredeni stapala so crn lak mmm da ja izrazi zenskata noga i stapao vo najdobar mozen nacini taka mi idi da si lizam stapala ponekogas mmmm ubajni
Да али со плута па не пропаѓаш летно време во асфалт на 75 степени.Ако да ви упаднам во разговор?
Плутата ако е висока многу, изгледа премногу грдо... како да носиш патики кои насобрале четири- пет слоеви кал па затоа изгледаат така „повисоки“.
Штиклите изгледаат елегантно, секси и убаво дури и оние +15.
What?!?! Машко си или женско?Што е плута?
What?!?! Машко си или женско?
Кк и ја не сум многу ни по штикли ни по плути ама знам што е ..
Ар ју сириас??
Плута е полна обично кремава потпетица најмн на лето се носат такви сандали со плута
Не можам сеа слика да ти пратам
[миле-паника voice]Женско сум и сериозна сум, немам појма што е. Обично не се интересирам за штикли и такви работи, ама имево ме натера да дојдам и да се информирам во темава.
Ова ли е тоа?