Ахх..како немав од оние топкине со боја, па да се размавтам тука, шаренило да го направам местово кое така добро го штитишАко ве мрзи да направите неколку клика и да постирате во политичките теми или во одамна посочената чет муабети која е единствена погодна за нивото на муабети кои ги правите, мене не ме мрзи да ве банирам, нека биде ова трета и последна опомена
Имате уште една неверојатна опција, пазете сега, ако ви се реплицира на некој пост од оваа тема, ок е еднаш онака да се прокоментира ама пет страни муабети се дебилизам и затоа кликајќи на `цитирај` и копи пејстирајќи го истото во соодветна тема можете фино да си продолжите со муабет таму.
Ова се едноставни и прецизни упатства за да се задржи каква таква естетика.
Пуси, а нас па не заболе што некој соросоид ке не банира, па послем тоа да си влеземе повторно и да му докажеме дека неговите закани се залудни и дека лаже тука пред сите дека знаел да банира.Ако ве мрзи да направите неколку клика и да постирате во политичките теми или во одамна посочената чет муабети која е единствена погодна за нивото на муабети кои ги правите, мене не ме мрзи да ве банирам, нека биде ова трета и последна опомена
Имате уште една неверојатна опција, пазете сега, ако ви се реплицира на некој пост од оваа тема, ок е еднаш онака да се прокоментира ама пет страни муабети се дебилизам и затоа кликајќи на `цитирај` и копи пејстирајќи го истото во соодветна тема можете фино да си продолжите со муабет таму.
Ова се едноставни и прецизни упатства за да се задржи каква таква естетика.
Пуси, а нас па не заболе што некој соросоид ке не банира, па послем тоа да си влеземе повторно и да му докажеме дека неговите закани се залудни и дека лаже тука пред сите дека знаел да банира.
Смешни сте кога се правите насилници вие Соросоидите, затоа и нема да ви успее ништо посебно.
Зошто не знаеш некогаш да смириш топка, мора ли одма да банираш некого??Многу е полесно да се банира него да се направи нов меил и да се регистрираш како јузер, јас жалам дека имаш сериозни ментални проблеми, ете те оставаме извесно време да пишуваш во име на залудниот алтруизам и пустата надеж дека си ги испил апчињата на време, ама нема друго чаре, знам дека е појако од тебе, едноставно те тера да правиш глупости и мене ми е жал, не ме интересира дали е родителски промашај, образовен промашај или генетика, твоја ствар.
Ете гледаш колку е лесно да се банира?
А и секој нареден отворен јузер ќе ти биде на два клика од бан.