Чет муабети (ти реков-ми рече)

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Не:kafe
Ако било когаш ми побели коса, а да не ми падне ја бирам црната нијанса да ми оди со веѓите и очите зелени пошто имам светол тен.

па не ни мораш да се фарбаш сивите нијанси се ин :showoff

Solange

Член со 30 казнени поени
6 април 2016
112
132
43
Штикларче...а да те прашам јас нешто тебе што сум се прашувам од секогаш а не сум нашол одговор сеуште...
Вие младите жени зошто се фарбате коа не ви е оседена косата?:unsure
Која е најчесто причината за тоа?

• Ми се допаѓа
Реакции: Ѕвездичка

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Штикларче...а да те прашам јас нешто тебе што сум се прашувам од секогаш а не сум нашол одговор сеуште...
Вие младите жени зошто се фарбате коа не ви е оседена косата?:unsure
Која е најчесто причината за тоа?

Жените сакаат да бидат средени и да немаат седи влакна. Белите и сиви влакна те прават да изгледаш постаро :) Јас се уште немам бели ама пак интересно ми е да си експериментирам со косата.

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable°

Solange

Член со 30 казнени поени
6 април 2016
112
132
43
Па зар некое машко ги загледува седите влакна кај жените? Јас немам чуено до сеа од другар таков коментар за некоја жена.
А што е тоа што преовладува кај вас кога ја бирате баш таа нијанса?

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Па зар некое машко ги загледува седите влакна кај жените? Јас немам чуено до сеа од другар таков коментар за некоја жена.
А што е тоа што преовладува кај вас кога ја бирате баш таа нијанса?

Не мора да е другар мислам дека многу мажи сакаат средени жени од глава до пети, па сега некоја ако се фарба црна и ако има бели корени ептен е впечатливо. Ако имаш темни веѓи и темни очи треба да избегнуваш ептен плави нијанси. Ако си со посветли очи и веѓи подобро би ти прилегале понежни нијанси, макар што има исклучоци секогаш. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable°

Solange

Член со 30 казнени поени
6 април 2016
112
132
43
Значи бирате хармонија во нијансите со генетиката ваша...ок, има логика.
А веѓите зашто си ги чупате кога не ви се големи како на машките?:rofl

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Значи бирате хармонија во нијансите со генетиката ваша...ок, има логика.
А веѓите зашто си ги чупате кога не ви се големи како на машките?:rofl

Па сега и тоа зависи некои можеби сакаат да бидат буфчиња, јас сакам средни веѓи. Ти да не сакаш ластовични, споени на средина :D

Solange

Член со 30 казнени поени
6 април 2016
112
132
43
Па сега и тоа зависи некои можеби сакаат да бидат буфчиња, јас сакам средни веѓи. Ти да не сакаш ластовични, споени на средина :D
Ја ги шишам бе, коа идам кај берберката моја, редовно. Ама не ми се споени, мене на носот на врв ми растат неколку па морав да ги вадам,,,ама боли бре до ѓавола тоа...затоа и прашувам за вас...зошто нешто што те боли го правиш?:D

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Ја ги шишам бе, коа идам кај берберката моја, редовно. Ама не ми се споени, мене на носот на врв ми растат неколку па морав да ги вадам,,,ама боли бре до ѓавола тоа...затоа и прашувам за вас...зошто нешто што те боли го правиш?:D

Садист сум ...
па кај ќе шеташ така со веѓите споени...боли две секунди и не е голема болка :D