Не
Ако било когаш ми побели коса, а да не ми падне ја бирам црната нијанса да ми оди со веѓите и очите зелени пошто имам светол тен.
па не ни мораш да се фарбаш сивите нијанси се ин
Не
Ако било когаш ми побели коса, а да не ми падне ја бирам црната нијанса да ми оди со веѓите и очите зелени пошто имам светол тен.
Да бе послем да ме викаат белоглавиотпа не ни мораш да се фарбаш сивите нијанси се ин
Штикларче...а да те прашам јас нешто тебе што сум се прашувам од секогаш а не сум нашол одговор сеуште...
Вие младите жени зошто се фарбате коа не ви е оседена косата?
Која е најчесто причината за тоа?
Па зар некое машко ги загледува седите влакна кај жените? Јас немам чуено до сеа од другар таков коментар за некоја жена.
А што е тоа што преовладува кај вас кога ја бирате баш таа нијанса?
Значи бирате хармонија во нијансите со генетиката ваша...ок, има логика.
А веѓите зашто си ги чупате кога не ви се големи како на машките?
Ја ги шишам бе, коа идам кај берберката моја, редовно. Ама не ми се споени, мене на носот на врв ми растат неколку па морав да ги вадам,,,ама боли бре до ѓавола тоа...затоа и прашувам за вас...зошто нешто што те боли го правиш?Па сега и тоа зависи некои можеби сакаат да бидат буфчиња, јас сакам средни веѓи. Ти да не сакаш ластовични, споени на средина
Ја ги шишам бе, коа идам кај берберката моја, редовно. Ама не ми се споени, мене на носот на врв ми растат неколку па морав да ги вадам,,,ама боли бре до ѓавола тоа...затоа и прашувам за вас...зошто нешто што те боли го правиш?