Џамлии , граница , бззз , Фудбал ...
Дајте музика, Бушава азбука , Златно славејче , Сител бамбини , Супер звезда
Дајте музика, Бушава азбука , Златно славејче , Сител бамбини , Супер звезда
За малце ќе речев Илустриран - периодот во средните 90ти, кога паралелно со политикиниот излегуваше но ја немаше таа среќа долго да трае, а сепак за жал имаше голем потенцијал, што од стрипови од наши изведувачи, што од школската рубрика, што од „живот пише драме“. Имам 2 примерока дома, мал сегмент на носталгија за тие рани кризни времиња.со Политикин забавник и Лу
Абе... јас само за куклите го купував, нит го читав, нит памтам шо имало, пошо шом го земев в раце, за петнаесе минути биваше исеченЗа малце ќе речев Илустриран - периодот во средните 90ти, кога паралелно со политикиниот излегуваше но ја немаше таа среќа долго да трае, а сепак за жал имаше голем потенцијал, што од стрипови од наши изведувачи, што од школската рубрика, што од „живот пише драме“. Имам 2 примерока дома, мал сегмент на носталгија за тие рани кризни времиња.
Напоредно со него го зимав (и се` уште) политикиниот забавник. Иако сега е непотребно да се споредува по невистините што ги штанца увелико, порано знаев да забегам од корица до корица да го читам. Стриповите на Тин-тин беа еден мал вовед што подоцна ме натера да си почнам колекција од нив. Ја обожавав и онаа хумористична рубрика „ма шта кажеш“ збогатена со цинизам и иронија. Живот пише драме - „128 Hours" многу пред да излезе истоимениот филм за кој надолго и нашироко се збореше. Омилен карикатурист ми беше Петко, кој за жал ко што имам читано, ја има напуштено овоземаљската работа. Чат пат имаше и рубрики за музика и бендови, така за Џеф Бакли се запознав доста рано.
Се` на се` одличен компањон во осамените денови на доцното детство и ептен раната адолесценција. Ма и коа си постар, секогаш има по нешто да најдеш што би те интересирало.
Хитлер би се гордеел на тебеАбе... јас само за куклите го купував, нит го читав, нит памтам шо имало, пошо шом го земев в раце, за петнаесе минути биваше исечен