Чет муабети (ти реков-ми рече)

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
Абе тешко е на машко да му се погоди поклон...штознам...женските сакаат повеке и поситни работи а пак машките една работа ама покрупна да е.
Конкретно незнам што би можела да му купиш.
Ако ова ти помогна ок, ако не...барем се потрудив (иако сепак мислам дека идејата со врамени бакнежи е сосема во ред.
Мене на пример и пенкало да ми дадат, ќе бидам задоволен. Ич гајле не ми е за поклони.

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Па работата е таква да му треба пенкало. Што знам, наставник.. Секако ќе го користи. Ваљда не е смешно (worried)
што знам се двоумам уште

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Па работата е таква да му треба пенкало. Што знам, наставник.. Секако ќе го користи. Ваљда не е смешно (worried)
што знам се двоумам уште
Можеш убав привезок за клучеви, цвикери за сонце, интересни боксерки, капче за на глава, пакетче презервативи со убава голема чоколада па заедно на уживање...;)

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable°

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
што знам се двоумам уште
Абе .. дознај од страна што сака и што му треба. Сестра ми секогаш го велеше тоа. Јас на пример сум веќе 3 години со девојка ми, и секогаш и велам ништо да не ми купува затоа што не сакам да се троши и не ми се битни поклони. Поубаво би ми било цел ден да го поминам со неа ( тоа да ми биде роденденскиот поклон ) отколку да ми купува нешто што ти знам што.

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
304
186
43
Можеш убав привезок за клучеви, цвикери за сонце, интересни боксерки, капче за на глава, пакетче презервативи со убава голема чоколада па заедно на уживање...;)
Презервативи со вкус на чоколадо.:giggle

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Ее презервативи не користам :D
А другото не ми се вклопува. Боксерките некако ми праат кејф ама ке видиме :D
Абе .. дознај од страна што сака и што му треба. Сестра ми секогаш го велеше тоа. Јас на пример сум веќе 3 години со девојка ми, и секогаш и велам ништо да не ми купува затоа што не сакам да се троши и не ми се битни поклони. Поубаво би ми било цел ден да го поминам со неа ( тоа да ми биде роденденскиот поклон ) отколку да ми купува нешто што ти знам што.

А бе и он истото го вика ама па роденден.. Скоро секој ден сме заедно по цел ден друго е роденден..
:)

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Презервативци...(think) како да си чепкаш ноце со боксерски ракавици...или како да лижеш сладолед преку стакло:rofl
Искрено кажано не сум пробала, ама што знаеш ако навистина имаат толку добар вкус како чоколадо, цела кутија ќе биде малку, само отвараш ново и ново ..:roflке заебеш и секс и се:rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable°

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Ее презервативи не користам :D
А другото не ми се вклопува. Боксерките некако ми праат кејф ама ке видиме :D

А бе и он истото го вика ама па роденден.. Скоро секој ден сме заедно по цел ден друго е роденден..
:)
Влечки душо, влечки...тоа купи му;)