Чет муабети (ти реков-ми рече)

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
304
186
43
:eek:^) многу си загрижен за меееееене:franticсакаш само љубов:eekили сум ја глупа или Ромео ми пее под прозор или ...ај мозоков ми се укочи...Дај молимте отвори се до крај:^)
Не, не...немој погрешно да ме сватиш...мислев на тоа да ти со љубов ја приготвиш тортата и ние заедно да имаме слатки моменти за да си каснеме.
Не сум нападен никогаш со дамите, сакам разбирање само за моето другарство со нив.(flower)

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Не, не...немој погрешно да ме сватиш...мислев на тоа да ти со љубов ја приготвиш тортата и ние заедно да имаме слатки моменти за да си каснеме.
Не сум нападен никогаш со дамите, сакам разбирање само за моето другарство со нив.(flower)
Не тантори веќе глупости, кажи за што беше загрижен и кој палец па тебе те боли за мене??:mad:

Последна промена од модератор:

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Зазбезекната сум и фрапирана, немам појма што е работава....ако се крчка, биди сигурна ќе направам да претече веќе, доста е:mad:
Немој да ми се нервираш молим те значи не вреди.. Ептен се банални причините. Кога човек може да се разбере со збор збори, со пишување куцај.. Само немој да се нервираш ;)
Дејвче, шо му фали на мојот нов потпис?

• Ми се допаѓа
Реакции: misterija

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
304
186
43
Не тантори веќе глупости, кажи за што беше загрижен и кој курац па тебе те боли за мене??:mad:
Ок ке бидам концизен...
Ке ми недостига твоето друштво ако продолжениве препукувања со авторитетите на форумов резултираат со навреди и на крај со елиминирање твое.
Стварно го сакам твоето друштво.(inlove)

malo

Староседелец
Најфотограф
13 септември 2012
1,280
2,070
1,133
Абе џивџанче мое...
Се чини дека време мина доволно ама изгледа како да неможеш да забораваш работи кои лугето понекогаш ти ги кажуваат или пишуваат ама можеби и не ги мислат навистина. Конкретно за постот на Хоупче...
Не е дека ти сугерирам ускратување на право на револт и бунење...треба да се има тоа, но ти се чини на секој трет пост го потенцираш тоа...ама искрено кажано бидејки имам некои идни слатки планови во врска со тебе малку ме фаќа страв за времетраењево на твојот револт...
Па се прашувам...што ако јас ти напишам нешто набрзинка и грешно и да те навредам несакајки...колку време ке се кајам за тоа, дали ке ми простиш воопшто или ке ме отфрлиш и како другар и љубовник...
Знаеш лугето грешат, живи се...што побрзо ги заборавиме и простиме грешките тоа помалку време ке поминеме во ширење на негативна енергија и болка во душата наша.
Многу сум загрижен за тебе а и целата таа работа се претвора полека во некоја битка каде што сакале ние другите или не ке мора да завземеме страна а тука сме за сите да се дружиме.
Сакав само љубов, и несакам да продолжи кавгава за на крај да банираат некој што ми дтана драг за кратко време иако ме навредуваше помалце.:D(flower)
Дај му шанса на помирувањето...ке видиш како се е поинаку после тоа.(inlove)
Дејви... најискрено, со постов многу ме расположи, нема такво смајли што може да ми ги искаже емоциите во моментов.
Ти благодарам што ми го разубави денот.

• Ми се допаѓа
Реакции: Дејви

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
304
186
43
Немој да ми се нервираш молим те значи не вреди.. Ептен се банални причините. Кога човек може да се разбере со збор збори, со пишување куцај.. Само немој да се нервираш ;)
Дејвче, шо му фали на мојот нов потпис?
Its Hilarious...:rofl I love it.
Причај сеа колачот како испадна денеска печениот? Целиот сум очи претворен:trca

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable°

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Ок ке бидам концизен...
Ке ми недостига твоето друштво ако продолжениве препукувања со авторитетите на форумов резултираат со навреди и на крај со елиминирање твое.
Стварно го сакам твоето друштво.(inlove)
Знам дека ме сакаш ама негледам причина зошто би ме банирале...сеуште не сум се спукала во политика со:giggleју ноу;)

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
304
186
43
Знам дека ме сакаш ама негледам причина зошто би ме банирале...сеуште не сум се спукала во политика со:giggleју ноу;)
И ја не мислам да идам таму...батали тоа...доста е веке поделби, заедно е поинтересно.(sun)