Абе џивџанче мое...
Се чини дека време мина доволно ама изгледа како да неможеш да забораваш работи кои лугето понекогаш ти ги кажуваат или пишуваат ама можеби и не ги мислат навистина. Конкретно за постот на Хоупче...
Не е дека ти сугерирам ускратување на право на револт и бунење...треба да се има тоа, но ти се чини на секој трет пост го потенцираш тоа...ама искрено кажано бидејки имам некои идни слатки планови во врска со тебе малку ме фаќа страв за времетраењево на твојот револт...
Па се прашувам...што ако јас ти напишам нешто набрзинка и грешно и да те навредам несакајки...колку време ке се кајам за тоа, дали ке ми простиш воопшто или ке ме отфрлиш и како другар и љубовник...
Знаеш лугето грешат, живи се...што побрзо ги заборавиме и простиме грешките тоа помалку време ке поминеме во ширење на негативна енергија и болка во душата наша.
Многу сум загрижен за тебе а и целата таа работа се претвора полека во некоја битка каде што сакале ние другите или не ке мора да завземеме страна а тука сме за сите да се дружиме.
Сакав само љубов, и несакам да продолжи кавгава за на крај да банираат некој што ми дтана драг за кратко време иако ме навредуваше помалце.
Дај му шанса на помирувањето...ке видиш како се е поинаку после тоа.