Сакам да кажам/Сакам да прашам

m@raya95

Нов член
19 март 2016
5
1
3
29
Можеби не е за тука мојава тема. Но сакам да прашам за работа во мекдоналс.имам аплицирано за работа па би сакала да знам како е да се работи таму како почетник дали има обука или нешто слично. Би ви била благодарна доколку некој ми каже како е дасе работи првите денови таму, секако ако може малку и подетално. Ви благодарам :)

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
304
186
43
Можеби не е за тука мојава тема. Но сакам да прашам за работа во мекдоналс.имам аплицирано за работа па би сакала да знам како е да се работи таму како почетник дали има обука или нешто слично. Би ви била благодарна доколку некој ми каже како е дасе работи првите денови таму, секако ако може малку и подетално. Ви благодарам :)
Jас би можел да ти дадам една споредба која не е во Македонија, имав другарка што работеше во МекДо тука во Канада ако тоа те интересира.
Инаку за Македонија незнам како е.
Добро ни дојде.(flower)

m@raya95

Нов член
19 март 2016
5
1
3
29
Jас би можел да ти дадам една споредба која не е во Македонија, имав другарка што работеше во МекДо тука во Канада ако тоа те интересира.
Инаку за Македонија незнам како е.
Добро ни дојде.(flower)
Добро ви дошла :D .
Па добро би било да ми кажеш, инаку мислам дека рестораните на Мекдоналс работат сегде по исти стандард.Најмногу ме интересира за првите денови

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
По година и кусур, денес бав повторно на моето бившо „работно место“. Гледам врвулица од странски туристи, ме прашуваат зошто Калето има само еден влез... да бидам искрен и јас појма неам.
Мислам, помина повеќе од 3 години од инцидентот. Странците ме гледаат онака немо, во погледот им ја читам разочараноста. Се кладам никад повеќе нема да стапнат пак тука.

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
@Loner абе ти да не си во роднинска врска со @Badgirl ? ме потсеќаш на неа, и она кога дојде го размрда целиов форум :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: Loner

Loner

Активен Член
13 март 2016
340
86
28
Skopje