Чет муабети (ти реков-ми рече)

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
304
186
43
А бе цело време се нудиш за помош, се трудиш.. Мислев и на тебе јас, да не се грижиш мн си работам јас на случајот :D
Не ни се лути на нас машките ти. Па во секој случај фино е кога се чуствуваш посакувана, нели?(inlove)
Такви сме ние сакаме да ви посветиме внимание секогаш.

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Pa ti sama kaza jas ne te fativ za gusa :) i samo da te prosvetlam de , ne rekov deka ne si sposobna ili sto znam,samo dodeka mislis menjaj sliki ne samo na edna da mislis ;) ccc mi dojde da se doiskazam ali eve tocka nema veke da te zakacam ;) odma se lutis

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable°

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Pa ti sama kaza jas ne te fativ za gusa :) i samo da te prosvetlam de , ne rekov deka ne si sposobna ili sto znam,samo dodeka mislis menjaj sliki ne samo na edna da mislis ;) ccc mi dojde da se doiskazam ali eve tocka nema veke da te zakacam ;) odma se lutis
Ее такц. Со лутка не се чепкај лошо можеш да си поминеш :p

• Ми се допаѓа
Реакции: Дејви

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
304
186
43
Не дирај лава док спава...освен ако не мислиш да му купиш нешто или да го прошеткаш некаде.:D

Последна промена:
  • Ми се допаѓа

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
@Хоуп* кога веќе судиш дека е жена на околу 40 години колку и да имаш, немаш право да пишуваш такви работи. Вмровка била, во болница работела, син и бил полицаец... Секој со среќата, среќо. ;)
Треба да се има малце совест мислам јас..
Не ја бранам мистерија ја само пробав да се ставам на нејзино место. Многу невкусно!

• Ми се допаѓа
Реакции: misterija

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
304
186
43
Лавице...
Ела си ти тука со мене друштво да си праиме и муабет и да испратиме уште една ноќ во неповрат.:zelen
(hug)
Јас сум човек што не суди за годините или минатото нивно и сите ги прифаќа такви какви што се.

• Ми се допаѓа

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Лавице...
Ела си ти тука со мене друштво да си праиме и муабет и да испратиме уште една ноќ во неповрат.:zelen
(hug)
Јас сум човек што не суди за годините или минатото нивно и сите ги прифаќа такви какви што се.

Времето некако ремети сѐ јас само што не сум затворила очи и радо би те дружела али жалам..
Више срече идучи пут, пријателе :) (wave)
Лека ноќ

• Ми се допаѓа
Реакции: Дејви