Чет муабети (ти реков-ми рече)

malo

Староседелец
Најфотограф
13 септември 2012
1,280
2,070
1,133
Добро утро мало. мислам дека идејата за чување на бездомни животни е подобра од стерилизацијата.
Добро утро, да се согласувам, кажав дека и јас не сум баш за стерилизација, сепак сметам дека човекот не треба секаде да се замеша... Но ете постои став дека на тој начин животните се заштитуваат, односно, возрасните мачки не заболуваат од болести на репродуктивните органи што е честа појава кај уличните мачки а и нема мртви и болни мали мачиња...
Јас моите мачки дома не би ги стерилизирала.

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Јас неможам да чувам мачиња, ке ми ги изедат рибите од аквариумот.:nah
Аууууууууу..ај добро утро..и цела ноќ висеше тука за да не ти ги изеде некој рибите:roflнекоја од оние мачки скитници избегана од стерилизација:rofl

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
304
186
43
Добро утро и на тебе Мистерија. Да не се смееше во сон?:rofl

мало, благодарам на понудата, ама јас живеам во Канада. Кутриња тука скоро сите имаат или пак маче по дома. А често цената е над 1000 долари за да купиш .
Јас сум по акваристиката, имам риби и водни желки чувам(тие што живејат до 40 години)
Сепак фала уште еднашка.

• Ми се допаѓа
Реакции: misterija

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Ааа овде нешто шушка .
Вака сеа нешто реално.. Или од ко и се здосадиле сите после тебе сфатила дека ти си највреден и те сака сеуште или не успеала да најде некој сличен на тебе ..
Значи од двата случаи гледаме дека она уште те сака :)
Можеби сака да го повика на свадба па да му уручи покана:rofl

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
еее немој сеа па и ти толку да газиш мотивација.. нека се издигне чоекот, може стварно го сака девојката :giggle
Може и тоа да биде, едино ако и нејзе никој не ја сака:rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable°