Сакам да кажам/Сакам да прашам

Prashina

Староседелец
28 јуни 2013
1,367
3,061
1,133
СДК
Дали некогаш во оваа зима ќе се сетиш на топлината на облеката, на топлината на моите зборови и само да се запрашаш дали сум жива и здрава? Дали ме префрли од купчето на пријатели во купчето на душмани? И сакам да ми кажеш ако најдеш пријател кој има отворено толку раце кон тебе?
А ќе се сетиш само тогаш кога ќе бидеш во ситуација во која те запознав...Но пријателите се и во лошо и во добро, а не само кога не е како што треба...Никогаш не плукај на стариот бунар кога ја гаснел твојата жед кога си бил без животен сок...Помисли само еднаш што се направив за тебе и ништо повеќе од тоа.

• Ми се допаѓа
Реакции: Stojne

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Sdk
Bebinjava se ko litiumski bateri .. malce im trebit polnenje, a mnogu im trajt energijana :giggle -N.Todorovski

*Se ispricavam za lat nes mi zaebavat tell
#да прашам..
Што мислите за Бојан Велевски - стенд ап комедија?? :rolleyes:

Последна промена:

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Sdk
Bebinjava se ko litiumski bateri .. malce im trebit polnenje, a mnogu im trajt energijana :giggle -N.Todorovski

*Se ispricavam za lat nes mi zaebavat tell
#да прашам..
Што мислите за Бојан Велевски - стенд ап комедија?? :rolleyes:
Добар е дечкото, уште малку му фали "тренинг":showoffПред месец и половина мислам дека беше, во ресторан Ексклузив во Ск. го слушав...добро помина(y)

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable°

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Добар е дечкото, уште малку му фали "тренинг":showoffПред месец и половина мислам дека беше, во ресторан Ексклузив во Ск. го слушав...добро помина(y)

Искрено Никола Тодоровски е подобар има повеќе искуство, ама и овај не е лош.. Колку ми беше убав Бојан кога играше во Наше маало. Колку беше сладок.. :sram
Сеа ептен огрдел ама штом ми излезе прилика да го слушам во живо, не пропуштам. Не е битна лепотата, цар е:zelen (wasntme)

• Ми се допаѓа
Реакции: Makedonec and misterija

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Бојан ви е цар? (facepalm)
Му гледав неколку видеа на нет, не само што не ме насмеа туку и ме изнервира, тоа ликот гаден не можам да му го гледам, а не па да му се смеам на глупостине. Попрво коњ ќе ме насмее отколку овој.

• Ми се допаѓа
Реакции: Priroden

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Бојан ви е цар? (facepalm)
Му гледав неколку видеа на нет, не само што не ме насмеа туку и ме изнервира, тоа ликот гаден не можам да му го гледам, а не па да му се смеам на глупостине. Попрво коњ ќе ме насмее отколку овој.

На коњ батка не треба да се сееш на коњ треба да му се восхитуваш т.е ако ја знаеш вистинската вредност на КОЊОТ!
Секој што ќе погледне подлабоко во таа вредност ќе ти каже дека коњот е симбол за моќ, верност, стабилност и мн др работи. Зависно од човекот нели..
А ако не ти се допаѓа не коментирај без везе бе батка, глупо е верувај ..

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Е готово не смее да каже никој лош збор за него и мора на сите да им се допаѓа. По којзнае кој пат се врти муабетов ама ај.

• Ми се допаѓа

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Е готово не смее да каже никој лош збор за него и мора на сите да им се допаѓа. По којзнае кој пат се врти муабетов ама ај.
Јас прв пат разговарам на темава. Никој не кажа дека НЕ СМЕЕ да каже дека не му се допаѓа фала Богу не може секој да сака стенд ап ама споредбите дали ги гледаш.. чудеси.. коњ рече поќе ќе ме насмее.. а бе златни коментари :giggle

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
На коњ батка не треба да се сееш на коњ треба да му се восхитуваш т.е ако ја знаеш вистинската вредност на КОЊОТ!
Секој што ќе погледне подлабоко во таа вредност ќе ти каже дека коњот е симбол за моќ, верност, стабилност и мн др работи. Зависно од човекот нели..
А ако не ти се допаѓа не коментирај без везе бе батка, глупо е верувај ..
Што ми е гајле за коњот. Попрво ќе се насмеам ако гледам коњ, тоа мислев.
Што има царско кај "комичаров"?

• Ми се допаѓа