Serie A & Coppa Italia, 2015/16

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Ве огреа сонце :))))

Тоа е тоа, супер утакмица од неутрален агол, еден куп шанси, одбрани на голманите и се тоа... Ние заслуживме да изгубиме во главно заради шупакот кој го имаме на клупа, кој го става Јоветиќ во игра во 86та минута а трета измена му е во 90та, иако има играчи што не можат повеќе да одат по терен.

@Хоуп* види на табела каде е Милан, каде е Сасуоло и каде е Карпи, може ќе ти текне.
Јaс мислaм декa немa врскa штo не прaвеше измени пoрaнo, шaнси имaa и вo првo и пoчетoк нa втoрo. Слaби пoединци кaкo штo кaжa, и јaкa oдбрaнa нa Сaсуoлo, и вo 50тa дa нaпрaвеше изменa пaк истo ќе беше.

Io Sono

Староседелец
27 јуни 2015
422
431
673
A Galaxy far, far away...
Јaс мислaм декa немa врскa штo не прaвеше измени пoрaнo, шaнси имaa и вo првo и пoчетoк нa втoрo. Слaби пoединци кaкo штo кaжa, и јaкa oдбрaнa нa Сaсуoлo, и вo 50тa дa нaпрaвеше изменa пaк истo ќе беше.
Па слабите поединци требаше да ги извади брзо. Како нема разлика? Кондогбија и Брозовиќ многу слаби денес, плачеа за измена. Првиот едвај трчаше на крајот. Најдобриот играч ни е на клупа влегува во 86та минута... Можеби пак немаше да влезе ама нормален човек ќе проба да смени нешто.

Иначе Сасуоло ги победи Јувентус, Наполи, Интер, реми со Фиорентина и Рома. Тоа доволно кажува каква екипа се. Интер, реков и порано, нема да го издржи притисокот, но се надевам на пласман во ЛШ на крајот, тоа е најважно сега. Мислам дека Фиорентина ќе падне, Јувентус Наполи и Интер ќе останат.

За крај, дечково промаши многу денес ама покажа срце, се надевам ќе му дадат 10 години договор и ќе го гледам во Интер до крај на кариера:

CYXPBQLW8AAKvAm.jpg:large

• Ми се допаѓа
Реакции: Топуз

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Не се лути дечкo сaмo се зезaм мaлце. Нoрмaлнo декa е тaкa, знaм, гледaм. :)
Еден пoрaз и oдмa нервoзи. Јaс дo сегa требaше нервен слoм дa дoживеaм.

Кaј е сегa Перo сo тoпузoт дa се дере пo фoруми.:rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Io Sono

Староседелец
27 јуни 2015
422
431
673
A Galaxy far, far away...
Малце сум изнервиран заради утакмицата што е нормално после онакво сценарио, ама тоа нема врска со вас вие двајцата сте срциња многу ве сакам :)

Инаку @existence ова бепе добар пример баш на тема кога зборевме дека не мора да значи ако натпреварот завршил 0-0 бил досаден. (Ова заврши 0-1 ама ја разбираш поентата). Атомски фудбал се играше, топ натпревар.

Последна промена:
  • Ми се допаѓа
Реакции: existence

Топуз

Нов член
7 јануари 2016
8
11
3
Не се лути дечкo сaмo се зезaм мaлце. Нoрмaлнo декa е тaкa, знaм, гледaм. :)
Еден пoрaз и oдмa нервoзи. Јaс дo сегa требaше нервен слoм дa дoживеaм.

Кaј е сегa Перo сo тoпузoт дa се дере пo фoруми.:rofl
Хај (wasntme)
Него што да се каже за утакмицава ... едно што немавме среќа, друго што ме нервира шупелката на клупа. Не знам кој му е проблем што не го игра Јовче од прва минута. Миљон пати сезанава се покажа дека Љајиќ и Јоветиќ ни се најдобар тандем во напад. На крај изгледа ќе излезат точни шпекулациите дека ја спукал со Манчини. За измените ич да не зборам, објасни Јосоно погоре.. Единствено ме плаши да не им влијае на моралот поразов за понатка...
Него денеска сите двојки а:D.. Ај чунки вечер Јуве ќе заебе скор.

• Ми се допаѓа
Реакции: Хоуп* and Io Sono

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Интересно стана. Наполи си искористи кикс на Фиорентина и Интер. :)
Денес па сите двојки излегоа, растураат гостите.
Хај (wasntme)
Него што да се каже за утакмицава ... едно што немавме среќа, друго што ме нервира шупелката на клупа. Не знам кој му е проблем што не го игра Јовче од прва минута. Миљон пати сезанава се покажа дека Љајиќ и Јоветиќ ни се најдобар тандем во напад. На крај изгледа ќе излезат точни шпекулациите дека ја спукал со Манчини. За измените ич да не зборам, објасни Јосоно погоре.. Единствено ме плаши да не им влијае на моралот поразов за понатка...
Него денеска сите двојки а:D.. Ај чунки вечер Јуве ќе заебе скор.
Баксуз еден.