Сакам да кажам/Сакам да прашам

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
Тинејџер си кога навиваш Кери и Биг да си останат заедно. И покрај сите глупости што и ги направи.
Возрасен си кога сфаќаш дека животот со Ејдан е поубав. Полесен. Посигурен. Со помалку главоболки.

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Оние кои ме знаат, знаат дека сум плачко.
Знам да си ги пуштам солзите, и не се срамам од нив.
Зошто да се срамиш кога си ја чистиш душата? Нема потреба.
Не знам зошто вака го пишав... ама морам да си кажам дека ова е една ноќ... каква што сум немал некои 10 години. Чудесно, пред 10 години ова девојче сѐ уште не зборувало, а вечерва преку пеење кажа работи кои мои врсници во сите нивни години немаат кажано.
Еве пак ја слушам песната додека пишувам и флеш бек ми се прави во мисливе...
Девојчево не ја пее песнава, ја плаче. Ја кине душата со секој збор... истото ми го направи и мене, ми искина сѐ што носам во мене...

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady* and Tantara

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Едно рандом прашење
Дали паричките што ни се паднале за Василица(ние од БТ вртиме замо за Василица) од порано што ни се паѓале смеат да се користат за нешто или само се чуваат ? Оти јас имам едно 8 парички шо ми се паѓале изминатите 20 години хаха :D ?
Немој,за се која падната паричка државама те субвенционира

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Како наидов на ова видео ни сама незнам ама ми се превртеа цревава...погледнете го детето и неговата храброст и умешност...Божееееее:eek

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Не знам какво е тоа чувство очајно да имаш потреба да зборуваш за брат/сестра. И јас имам сестра, си ја сакам многу, горд сум на неа, ама пак бе во друштво ретко кога ја спомнувам. Ај сега ќе се лигавиме. Леле колку ми фалии сестрата, ја немам видено цели два дена беше таму и таму :eek Ах, што ќе правам без неа, ми се нема јавено цели петнаесет минути. Се надевам дека и таа мисли на мене :(

А новава мода со тетовирање браќа/сестри? Ништо поморбидно не сум видел во животот. Замисли спиеш со љубовта на твојот живот и при лапање отвараш очи и го гледаш брат и на нејзиното тело... бууу, морбидно. Се можам да сфатам, ама ова не можам (shake)

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Не знам какво е тоа чувство очајно да имаш потреба да зборуваш за брат/сестра. И јас имам сестра, си ја сакам многу, горд сум на неа, ама пак бе во друштво ретко кога ја спомнувам. Ај сега ќе се лигавиме. Леле колку ми фалии сестрата, ја немам видено цели два дена беше таму и таму :eek Ах, што ќе правам без неа, ми се нема јавено цели петнаесет минути. Се надевам дека и таа мисли на мене :(

А новава мода со тетовирање браќа/сестри? Ништо поморбидно не сум видел во животот. Замисли спиеш со љубовта на твојот живот и при лапање отвараш очи и го гледаш брат и на нејзиното тело... бууу, морбидно. Се можам да сфатам, ама ова не можам (shake)
Замисли некој си ја истетовирал мајка му на градите, и кога ќе има секс со некоја, женската цело време во мајка му ќе гледа. :)

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Не би била Јас ако не си кажам јавно едно незадоволство т.с.да дадам критика за темата Музика....катастрофа од слики, тотално одсуство од натпреварувачки карактер, турени слики реда -ради. Подобро не учествувајте со слики ако ве мрзи да сликнете нешто асално.:)

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Дали некој ја прочитал, слушнал нешто за неа или каде можам да ја најдам книгата во која се пишува дека цела човекова цивилизација се темели на лаги "Исповед на Мефистовата ќерка"!?

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Розите се црвени, синоличките сини
Среќна Нова Година омладино,
цицки!
Док пушам цигара очекувам во моето сандаче сочни детали кој со кој се мува, која родила дете, кој фатил вошки?
I miss you too.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
I don`t always do Insomnia, but when i do добивам нагон за шкрабање без разлика дали на хартија или тастатура. :cool: