Јас го осетив уште на почеток дека за навака е кинисан, гледаш и лајк му ставив само јас кај новите членовиМе нема еден ден, и ете ти нов интераш дошол.
Сега два на два сме.
Добро утро пријателе, добро ни дојде. Некултурно вака од наша страна што не ти се претставивме. Јас сум Хоуп, иначе навивам за Милан, имаме уште еден твој истомисленик и овој погоре Алтаир што ни јас не знам за кого навива, ама има некои симпатии спрема Милан што автоматски му доаѓа дека сега со твое присуство сме два спрема еден иполИнтер со бинарните победи до титула!!!! Forza Inter
Два спрема два сме. Целосно ќе се посветам на оваа тема.Јас го осетив уште на почеток дека за навака е кинисан, гледаш и лајк му ставив само јас кај новите членови
Добро утро пријателе, добро ни дојде. Некултурно вака од наша страна што не ти се претставивме. Јас сум Хоуп, иначе навивам за Милан, имаме уште еден твој истомисленик и овој погоре Алтаир што ни јас не знам за кого навива, ама има некои симпатии спрема Милан што автоматски му доаѓа дека сега со твое присуство сме два спрема еден ипол
Здраво Нада, добро ве најдов. Фала ти на гостопримството, за разлика од другар ти шо у другана тема ми се закани дека до мај сум немал право на збор. Иначе ја би да останам анонимен да не речат после Перо вака Перо онака (шегава фосил али нема врска). Па да се надеваме на конструктивна дискусија од сите нас три и пол комадаЈас го осетив уште на почеток дека за навака е кинисан, гледаш и лајк му ставив само јас кај новите членови
Добро утро пријателе, добро ни дојде. Некултурно вака од наша страна што не ти се претставивме. Јас сум Хоуп, иначе навивам за Милан, имаме уште еден твој истомисленик и овој погоре Алтаир што ни јас не знам за кого навива, ама има некои симпатии спрема Милан што автоматски му доаѓа дека сега со твое присуство сме два спрема еден ипол
Знaчи не сме три и пoл, туку четири. Не се зaкaнувaм инaче aмa aј ќе ме рaзбереш сo тек нa време.Здраво Нада, добро ве најдов. Фала ти на гостопримството, за разлика од другар ти шо у другана тема ми се закани дека до мај сум немал право на збор. Иначе ја би да останам анонимен да не речат после Перо вака Перо онака (шегава фосил али нема врска). Па да се надеваме на конструктивна дискусија од сите нас три и пол комада
Е пa Перo милo ми е.Здраво Нада, добро ве најдов. Фала ти на гостопримството, за разлика од другар ти шо у другана тема ми се закани дека до мај сум немал право на збор. Иначе ја би да останам анонимен да не речат после Перо вака Перо онака (шегава фосил али нема врска). Па да се надеваме на конструктивна дискусија од сите нас три и пол комада
Добредојде другар, и полека со тоа топузот, во депресија се Миланезиве уште да ги тепаш се...Интер со бинарните победи до титула!!!! Forza Inter
Не фала. Ќе останам каде што сум, помина рокот за бирање клубови.Добредојде другар, и полека со тоа топузот, во депресија се Миланезиве уште да ги тепаш се...
Ти @Altaïr имаш рок до крај на февруари да направиш плот-твист и да преминеш на вистинската страна. Надежта секогаш умира последна, if you know what I mean...
Чат-пат и јас ќе ве пецкам Особено кога Рома ќе тепа.Здраво Нада, добро ве најдов. Фала ти на гостопримството, за разлика од другар ти шо у другана тема ми се закани дека до мај сум немал право на збор. Иначе ја би да останам анонимен да не речат после Перо вака Перо онака (шегава фосил али нема врска). Па да се надеваме на конструктивна дискусија од сите нас три и пол комада